Moški, ki se v vlogi moža izkažejo za najslabše

Je tvoj partner rojen v enem izmed naslednjih astro znamenj? Upaj, da ni...

Ali zares obstajajo moški, ki preprosto niso ustvarjeni za zakonsko življenje? Če je verjeti horoskopu, žal, obstajajo…

Kakšne so ”poročne predispozicije” moških, ki so rojeni v znamenju device, rib ali bika? Definitivno slabše kot pri ostalih. Preveri, zakaj.

Devica
Moški, rojeni v znamenju device veljajo za najbolj ljubosumne in negotove partnerje, kar pa znajo na začetku zveze zelo dobro prikriti. Šele, ko mine začetno sladko in zaljubljeno obdobje, pokažejo svoj pravi obraz in v večini primerov se zgodi, da na dan privre njihova manipulatorska plat. Device so žal znane kot največji ”kontrol-friki”.

Ribi
Nažalost, ribe pogosto škodijo sebi in svoji zvezi ter zaradi svojih vedenjskih vzorcev ustvarijo strupeno ljubezensko razmerje. Moški, rojeni v tem znamenju, so zelo čustveni, kar bi jih lahko sicer postavljajo na mesto najidealnejših partnerjev, a jih žal ne. Velikokrat se jim zgodi, da se zapletejo z napačno osebo, ki ne zna ceniti njihovih kvalitet, kar jih močno prizadene. Ker so lahkomiselni in pogosto naivni, bodo vzrok težav vedno iskali pri sebi in zato postali še bolj negotovi.

Bik
Bik se bo vedno raje odločil za kariero, kot pa stabilno zvezo in družinsko življenje. Slednje je tudi vzrok, zakaj večino večerov in prostih popoldnevov raje preživi kot deloholik in ne kot mož in/ali oče. Ker imajo kljub temu slabo vest, svoje obnašanje in odločitve najraje zakrijejo z obdarovanjem in pogostimi komplimenti, ki pa žal ne povrnejo vsega zamujenega in dragocenega časa.