Moškega s temi vrlinami, nikar ne spustite iz rok

Ostani z moškim, ki se zna kosati s temi življenjskimi izzivi.

Mnoge ženske se v želji, da bi končno spoznale »tistega pravega« pozabijo vprašati, kaj je tisto, kar si pravzaprav želijo od partnerja. No, če spoznaš moškega, ki bo imel naslednjih 10 vrlin, potem nikar ne dovoli, da pobegne iz tvojega objema.

1. Ostani z moškim, ki ti pomaga reševati težave in se ne pretvarja, kot da problemi sploh ne obstajajo. Ostani z moškim, ki ti bo dal vedeti, da se nanj lahko vedno zaneseš in da ni nič narobe, če kdaj zaprosiš za pomoč.

2. Ostani z moškim, ki ti ne bo očital, da si preveč čustvena, ampak bo znal ceniti dejstvo, da znaš svobodno izražati svoje občutke.

3. Ostani z moškim, ki ceni tvojo pripravljenost na odprt pogovor in ve, da je edini razlog za tvojo popolno iskrenost ta, da se v njegovi družbi počutiš varno in udobno.

3. Ostani z moškim, ki odgovarja na tvoja sms sporočila. Bodi z moškim, ki se iskreno trudi za vajin odnos, saj želi, da traja.

5. Ostani z moškim, ki te bo razumel tudi v trenutkih, ko izgubiš nadzor nad svojimi čustvi. Včasih nas prevzame neobvladljiv strah in takrat se zdi, kot da ustvarjamo nepotrebno paniko.

6. Ostani z moškim, ki je zmožen pokazati svoja čustva. Bodi z moškim, ki ga ni strah zajokati pred tabo in pokazati svojo ranljivo plat.

7. Ostani z moškim, ki morda ne bo vedno razumel tvojega slabega razpoloženja, bo pa razumel, da ti je resnično hudo in bo želel biti tisti, ki te bo znova spravil v dobro voljo.

8. Ostani z moškim, ki ne misli, da je kaj manj možat, če tu pa tam deli koščke svoje duše s tabo. Bodi z moškim, ki mu ni do igric, ampak si v resnici želi, da spoznaš njegov pravi obraz – z vsemi »pomanjkljivostmi« vred.

9. Ostani z moškim, ki se zna opravičiti, ko naredi napako in te ne poskuša spremeniti v nekaj, kar nisi.

10. Ostani z moškim, kateremu se zdiš lepa tudi takrat, ko tvojo maskaro razmažejo solze. Ostani z moškim, ki bo obrisal te solze z lica, ker si ti ljubezen njegovega življenja.

Foto: @kaylacoleman