Moška navada, ki ženske v spalnici nervira bolj od smrčanja

Imaš ga zelo rada, a ko naredi tole, bi se lahko na smrt sprla.

Imaš ga zelo rada, a ko naredi tole, bi se lahko na smrt sprla.

Drži kot pribito, da so moški in ženske dva popolnoma različna svetova, zato ne preseneča dejstvo, da z nekaterimi navadami občasno ujezimo nasprotni spol.
Skupno življenje s partnerjem je polno čudovitih trenutkov, zabavnih pripetljajev in prijetnih dogodivščin, a ne bomo si metali peska v oči in trdili, da je prav vsak dan kot iz pravljice. Zaradi nekaterih (tipičnih) moških navad (razvad?) se ženske lahko v hipu spremenijo v tečko, ki moškega neprestano opozarja o njegovih napačnih dejanjih in traja kar nekaj časa, da oba prevetrita atmosfero in se po še enem, milo rečeno nedolžnem sporu ohladita in ustvarita nov kompromis.

Katere so tiste najbolj nadležne moške navade, ki ženskam ne dajo miru in jim dan za dnem parajo živce, celo bolj od smrčanja?

Neka britanska raziskava je zajela 1000 anketiranih žensk, ki so morale scenarije iz spalnice ocenjevati od 1 do 10. Scenarij, ki je prejel največjo oceno je bil proglašen za najbolj nadležnega in ga ženske najmanj prenesejo. In kaj so pokazali rezultati?

Presenetljivo, ampak glasno smrčanje ni zavzelo prvega mesta, saj so anketirane ženske ocenile, da je ”kraja” odeje na svojo stran veliko bolj moteča moška navada, šele zatem je prišlo na vrsto smrčanje. Zanimivo je tudi dodati, da je enaka raziskava, ki je zajemala le moške anketirance, na prvo mesto uvrstila žensko navado prehranjevanja v postelji, medtem ko jih kraja odeje pri ženskah ne moti preveč.

In kdo so najsrečnejši pari?

Omenjena raziskava je odgovorila tudi na to vprašanje. Namreč pari, ki spijo v večji postelji so običajno srečnejši in bolj zadovoljni v njihovi zvezi, saj je udobje med spanjem veliko večje, kar jim daje občutek zadovoljstva in se posledično manj obremenjujejo z nadležnimi navadami svojih parterjev oz. partnerk.

Spita tudi vidva v dovolj veliki postelji? 😉