Mlada, lepa in zaljubljena v potovanja

Prikupna Skandinavca sta s svojimi fotografijami s potovanj, postala Instagram zvezdnika.

Samuel in Hildegunn Taipale sta videti, kot bi ju vzeli naravnost z naslovnice katere izmed najbolj prestižnih modnih revij. Poleg mladosti, lepote in zaljubljenosti ju druži še vsaj ena stvar – neizmerna strast do potovanj.

Postavni Finec in prikupna Norvežanka sta se spoznala na Havajih. Iskrica je hitro preskočila in kmalu sta postala nerazdružljiv par, ki ljubi potovanja. Skupaj obiskujeta najlepše kraje širom sveta, fotografije njunih pustolovščin pa so prava uspešnica na Instagramu. Pravzaprav se ob pogledu na fotografije težko odločimo, ali sta lepša ona, ali pa kraji, kjer se fotografirata. Pri tem seveda ni odveč podatek, da je Samuel profesionalni fotograf.

Prikupna svetlolasca sta nase prvič opozorila z zaročnimi fotografijami, ki so nastale na eni izmed rajskih plaž na Havajih. Osupljive poročne fotografije, ki so nastale nekaj mesecev pozneje v Normandiji, pa so jima dokončno prinesle Instagram slavo. Na tem priljubljenem družbenem omrežju imata tako že skoraj 250 tisoč sledilcev.

Hildegunn pravi, da je zanjo najlepši kraj na svetu gora na Norveškem, s katere se odpira osupljiv pogled na tamkajšnje fjorde. Za Samuela je rajski kotiček Islandija, oba pa izmed svojih neštetih potovanj rada izpostavita tudi rajski Bali. Lepa Skandinavca pravita, da na svojih potovanjih večinoma kampirata ali pa poiščeta namestitev prek portala Airbnb ter tako bistveno zmanjšata stroške.

Poleg tega, da rada potujeta, sta tudi aktivna prostovoljca, saj pomagata zlasti revnim otrokom in brezdomcem. Eh, če ne bi bila resnična, bi si ju preprosto morali izmisliti…

Poglejte nekaj njunih osupljivih fotografij, a pozor! Obstaja namreč velika verjetnost, da vas bo prijelo spakirati kovčke in s prvim letalom poleteti nekam v tople kraje.

[easy_image_gallery]

Foto: @hilvees