Miamijska vročica zajela slovenske navijače

Dragić je navijače tudi osebno pozdravil in se jim zahvalil za podporo.

Nekaj več kot 80 strastnih ljubiteljev in ljubiteljic košarke se je v organizaciji dm in v sodelovanju s Kozmetiko Afrodita odpravilo iz Slovenije na nepozabno NBA doživetje. V živo so si v Miamiju ogledali tekmo med Miami Heat in Dallas Mavericks, kjer sta drug proti drugemu igrala naša košarkaška asa Luka Dončić in Goran Dragić.

View this post on Instagram

@the_1_dragon x @lukadoncic

A post shared by NBA (@nba) on

Petdnevno potovanje si bodo udeleženci zapomnili ne samo zaradi neverjetnega vzdušja na tekmi med Miami Heat in Dallas Mavericks, temveč tudi po vrhunskem nastopu naših dveh košarkaških asov in življenja polnem Miamiju. Prvi dan so si ogledali malo Havano, se sprehajali po South Beachu in spoznavali čare temperamentnega Miamija.

Ko so se aklimatizirali, jih je naslednji dan čakala težko pričakovana tekma, kjer so pokazali, kako se spodbuja naše športnike. Tekmo si je v živo ogledalo več kot dva tisoč Slovencev in med njimi je bila tudi dm odprava – ena redkih, ki je bila prisotna tudi na ogrevanju igralcev obeh ekip v dvorani. Tako so z bodrenjem Luke in Gorana začeli pred vsemi ostalimi.

 

Tekma slovenskih košarkaških zvezd se je odvila bolje za Dragića, ki je bil najboljši strelec tekme, in njegovo ekipo Miami Heat. Luka Dončić in Goran Dragić sta bila navdušen nad slovenskimi navijači, med njimi tudi nad udeleženci dm Miami dogodivščine. Dragić je dm navijače tudi osebno pozdravil in se jim zahvalil za podporo.

Foto: DM