‘Melania’ zaupala, da v Beli hiši sploh ne trpi

S seboj je poleg zobne ščetke vzela tudi zložljivo lestev. Za vsak slučaj...

Melania Trump se je minuli konec tedna s svojim sinom Barronom končno preselila v Belo hišo, kar je bil dober razlog, da je na sceno znova stopila igralka Laura Benanti, verjetno najbolj znana imitatorka prve dame ZDA. »Melania« je tako v oddaji The Late Show voditelju Stephenu Colbertu razkrila svoje prve občutke ob vstopu v uradno rezidenco ameriškega predsednika.

Dejala je, da se v svojem novem domu sploh ne počuti bedno. »V New Yorku sem se počutila tako osamljeno, ko sem lahko v vsakem trenutku počela karkoli sem si zaželela. Imenovala sem ga moja ječa svobode,« se je spomnila svojih dni v Trumpovi stolpnici. Omenila je tudi, da je v Belo hišo s seboj prinesla fotografijo svojega najljubšega spomina iz zakonskega življenja z Donaldom, ko ga je na letališču v Izraelu ošvrknila po roki. »Lažne novice, Stephen! To sploh ni bil udarec. Njegove roke so tako majhne, da sem mislila, da je bil komar,« je razložila neljubi dogodek na rdeči preprogi.

Povedala je še, da je poleg zobne ščetke s seboj v Belo hišo prinesla tudi zložljivo lestev, s katero bo lahko v primeru nevarnosti pobegnila iz drugega nadstropja. Brez moža…

Foto: @colbertlateshow