Mamma Mia, to pa je novica!

Meryl Streep je rekla 'I Do' in muzikal Mamma Mia! bo dobil nadaljevanje.

Priljubljena glasbeno romantična komedija Mamma Mia!, ekranizacija istoimenskega, s hiti Abbe preplavljenega muzikala, bo dobila nadaljevanje! Film z naslovom Mamma Mia: Here We Go Again! bo v kinodvorane prispel 20. julija 2018 in to v originalni igralski zasedbi.

Meryl Streep, Pierce Brosnan, Amanda Seyfried in Colin Firth, nas bodo tako znova zabavali ob zvokih največjih uspešnice švedske skupine Abba in to natanko deset let po izidu prvega filma, ki je požel izjemen uspeh v kinematografih po svetu. Mamma Mia! je leta 2008 v  ZDA v prvem tednu predvajanja zaslužil največ v zgodovini glasbenih filmov, muzikal pa je bil istega leta tudi daleč najbolj gledan film v slovenskih kinematografih.

Prihajajoči muzikal bo hkrati predzgodba in nadaljevanje prvega dela. Zgodba se bo namreč odvijala tako v sedanjosti, kot v preteklosti, znova pa lahko pričakujemo pravo glasbeno-plesno poslastico, polno romantičnih čustev, duhovitih dialogov in zimzelenih glasbenih uspešnic.

Za osvežitev spomina: Mamma Mia! govori o 20-letni Sophie, ki se namerava na majhnem grškem otoku poročiti. Že od nekdaj sanja, da bi jo pred oltar popeljal njen oče, toda njena radoživa in uporniška mama Donna ji noče zaupati očetovega imena. A mladenka se ne da. Ko najde materin dnevnik, v njem naleti na tri moške, s katerimi je imela mati romance isto poletje, zato bi vsak od njih lahko bil njen oče. Povabi jih na otok in kaos se lahko začne.