Mamice jih obožujejo: Pletene košare za malčke

Pod blagovno znamko Plum + Sparrow se skriva simpatično odkritije v katero je vtkano veliko truda in ljubezni - ročno pletena košara za udoben spanec vašega malčka.

Naravni materiali so nekaj po čemer mamice vse bolj pogosto posegamo, sploh ko imamo v mislih svoje otroke. Sprašujemo se v kaj bomo otroke oblekli, s kakšnimi igračkami se bodo malčki igrali, kakšno ležišče jim bomo izbrali,… Vse več dizajnerjev se zaveda naše skrbi, zato je tudi ponudba artiklov vse bolj pestra in bogata. Preseneča pa nas ne le kvaliteta, temveč tudi izvirnost različnih pripomočkov za naše male zaklade.

Pod blagovno znamko Plum + Sparrow se skriva eno takšnih simpatičnih odkritij – ročno pletena košara v katero je nedvomno vtkano veliko truda in ljubezni. Košara ali drugače rečeno izvirno ležišče za novorojenčke, pa ni le dizajnerski element v otroški sobici, temveč zelo uporaben predmet, ki marsikatero mamico spremlja skozi ves dan.

 

Odlična ideja ustvariti funkcionalno košaro se je porodila dizajnerki Dianne Barton. Po njeni zaslugi si marsikatera mamica lahko privošči trenutek zase, predvsem ko se njeno dete v objemu udobne košarice, potopi v sladke sanje. Pa naj bo to doma, na potepu ali pa kar nekje v naravi.