Majhno stanovanje z veliko šarma

Brezhibno urejen življenjski prostor.

Brezčasen dizajn v obliki opečne stene je glavna zvezda tega majhnega šarmantnega stanovanja, na katero se navezujejo tudi ostali deli interjerja v nevtralnih in mehkih tonih. Rustikalni šarm se spretno dopolnjuje z industrijskim stilom in ustvarja udoben prostor. Za dodatno toplino in naraven videz poskrbijo tudi lesena tla.

Dnevna soba, kuhinja in jedilnica v obliki kuhinjskega pulta so povezani v enoten prostor. V sicer beli kuhinji je izpostavljen zid iz kamnitih ploščic. Za industrijski pridih kuhinje poskrbijo kovinski elementi, kot so denimo barski stoli.

Dnevno sobo odlikujejo mehke tkanine in udoben kavč ob steni. V tem kotičku stanovanja prevladujejo peščeni in rjavi barvni odtenki, igrivost pa vnesejo vzorci na okrasnih blazinah in preprogi.

Svetla in zračna spalnica je prav tako usklajena z ostalimi prostori. Za rustikalni pridih tukaj poskrbijo leseni zabojčki, ki služijo kot nočna omarica, medtem ko garderobni kotiček ustvarja bolj industrijsko vzdušje.

Tudi preprosto zasnovana kopalnica v beli barvi se odlično navezuje na ostale prostore tega izvrstno urejenega stanovanja.