Majhno, a razkošno stanovanje

Najbolj brezhibnih 37 kvadratov, kar ste jih videli.

Že večkrat smo se lahko prepričali, da je tudi življenje v majhnem stanovanju lahko udobno. Bolj redki pa so primeri, ko je takšno stanovanje videti tudi razkošno in na prvi pogled deluje večje, kot je v resnici. Prostor, ki ga predstavljamo v nadaljevanju, je velik vsega 37 kvadratnih metrov, po zaslugi svoje enostavne, a zelo pametne zasnove, pa izgleda naravnost fantastično.

Glavni element je zastekljena spalnica s katero so lastniki dosegli nekaj zasebnosti, hkrati pa prostora niso vizualno zmanjšali in zastrli svetlobe. Na ta način so obdržali vse prednosti, ki jih ponuja enosobno stanovanje.

V dnevni sobi je dovolj prostorna omara, pravi bonbonček pa je zagotovo elegantni kavč v trendovski roza barvi letošnjega leta ter stenska galerija nad njim.

Kuhinja, ki vključuje tudi kotiček z manjšo jedilno mizo, je prav tako dovolj velika za tovrstno stanovanje. Kuhinjske omarice se raztezajo od tal do stropa in nudijo dovolj prostora za shranjevanje, siva barva pa poskrbi za preprost in pomirjujoč videz kuhinje.

Foto: homesick