Ljubljansko stanovanje za urbanega moškega

V stanovanjskem kompleksu Situla se skriva popoln raj za urbanega moškega.

V atraktivnem stanovanjskem kompleksu Situla v Ljubljani se nahaja moderno stanovanje, ki je popoln raj za vsakega urbanega moškega.

V Situli se skriva veliko število genijalnih in moderno opremljenih stanovanj, a tokrat smo se zagledali v prav enega, ki pooseblja karakter sodobnega moškega, ki ljubi urban stil življenja in ceni domačnost po svoji meri.
Stanovanje se razprostira na 85 kvadratnih metrih, ki se ponašajo s prekrasnim pogledom na mesto, hodnikom, ki ga vizualno dopolnjujejo stenske grafike v treh izbranih barvah, le-te pa se ritmično nadaljujejo po preostalih stenah privlačnega stanovanja.

Domovanje je opremljeno z dizajnerskimi kosi pohištva, ki se skladajo z lastnikovo moško osebnostjo, zato je tudi stil interierja industrijski ponašajoč se s sodobno preprostostjo. Sredi kuhinje se nahaja funkcionalen kuhinjski otok, kjer je del namenjen jedilni mizi, del elementa pa kuhinjski površini za pripravo hrane. V subtilno opremljeni spalnici, kjer prevladujejo sivi barvni odtenki, je prostor tudi za garderobno omaro s številnimi predalniki in obešalniki za pregledno urejenost moške garderobe.

Vir: GAO Arhitekti