Ljubljana ima vse več kužkom prijaznih lokalov

Energetika Ljubljana predstavlja Tople tačke!

Ljubljana se rada pohvali, da je najlepše in najbolj gostoljubno mesto v regiji ne glede na letni čas. Za ljudi. Kaj pa za njihove štirinožne prijatelje? V hladnejših mesecih naše kosmatince pogostokrat zebe v tačke med sprehodom ali ob druženju njihovih lastnikov ob kavi. Energetika Ljubljana je na desetih lokacijah v Ljubljani postavila grelne blazine Tople tačke za ogrevanje kosmatih tačk vaših ljubljenčkov. Iniciativo sta podprla pevka Alenka Godec z njeno Chilly in igralec Anže Zevnik s prijazno Zelo. 

Pri Energetiki Ljubljana so razvili grelne blazine Tople tačke v želji poskrbeti za toplo udobje vaših štirinožnih prijateljev. Med vašim prijetnim kramljanjem s prijatelji se vaš štirinožec lahko v popolnosti sprosti na topli blazini brez tresenja in neudobja, ki ga povzroča mraz.

”Pri Energetiki Ljubljana si prizadevamo dvigniti raven udobja bivanja vsem, ki živijo v Ljubljani in njeni bližnji okolici. Poleg bivanjskih, okoljskih in energetskih vprašanj smo želeli nagovoriti tudi težave o katerih se sicer ne govori pogosto, a to ne pomeni, da niso prisotne – to je problematika druženja z našimi štirinožnimi spremljevalci v hladnejših dneh. Kljub neobičajno visokim temperaturam za zimski čas so tla še vedno hladna, zato smo razvili prenosno grelno blazino, ki greje tačke vašega kosmatinčka. Zadovoljni štirinožci so dokaz, da so Tople tačke pustile pečat na vaš in njihov vsakdan,” je o projektu dejala Diana Horvat, direktorica sektorja za trženje pri Energetika Ljubljana.

Vsak lastnik štirinožca se lahko poistoveti z občutkom nemoči, ki ga občuti ob pogledu na tresočega se kosmatinca. Akciji se je pridružila pevka Alenka Godec s Chilly in z nami delila njuno izkušnjo s Toplimi tačkami:

“Ni skrivnost, da kužke naravnost obožujem, naša Chilly pa je sploh deležna popolne oskrbe in ljubezni. Radi imava sprehode s postankom ob kavi in tudi v mrzlih dneh paše loviti sončne žarke kar na prostem. A sem se takim trenutkom izogibala, saj je nisem želela pustiti na mrzlih tleh predolgo, medtem ko bi bila sama zavita v deko. No, na grelni blazini pa bo tudi njen postanek prijetno topel.”

Alenka Godec s Chilly

Igralec Anže Zevnik je tudi podprl iniciativo Tople tačke in o svojih zimskih prigodah s simpatično Zelo dejal:

”Zela je postala v trenutku članica moje družine. Skupaj počneva prav vse. Včasih zaideva tudi v kakšen lokal. To zimo je prišla na svoj račun tudi Zela, saj jo s pomočjo Toplih tačk ni nikoli zeblo na najinem skupnem pohajkovanju in druženju s prijatelji, kosmatimi in človeškimi, v mestu.”

Anže Zevnik s simpatično Zelo

Lokacije, kamor lahko svojega štirinožnega prijatelja peljete na kavo in več o projektu Tople tačke, najdete tukaj.

Spremljate novosti, prigode lastnikov in njihovih kužkov s Toplimi tačkami na Facebook strani Energetike Ljubljana.