Ljubki predmeti za poživitev dolgočasne pisalne mize

Le ščepec zlatega šika in vaša pisalna miza bo zaživela!

Pisalni mizi, ne glede na to ali je sredi domače sobe ali se nahaja v vaši pisarni, ni treba izgledati popolnoma sterilno in dolgočasno.

Če opravljate pisarniška dela ali vsaj veliko časa preživite za domačo ali službeno pisalno mizo, je ravno njen izgled ključen, da se boste v tem času počutili dobro ter boste razpoloženi za vse zadane obveznosti. K sreči vam za moderno ureditev mize po čisto vašem okusu ni potrebno zapraviti ure in ure dela, kajti z malo kreativnosti in svežega navdiha ter kakšnim šik predmetom, boste lahko v trenutku občudovali svoj delovni prostor v prelepi preobleki.

Prinašamo le ščepec zanimivih detajlov in dodatkov, ki se lahko odlično zlijejo z delovnim prostorom in popestrijo izgled pisalne mize po vaših estetskih merilih.

Možnosti popestritve delovne mize je ogromno, a če se zapičimo zgolj v drobtinice, ki veliko doprinesejo k izpopolnjenemu izgledu tako mize kot preostalega prostora, lahko izberete …

prikupen namizni koledar, zlat lonček za pisala, moderno stojalo za knjige in zvezke, šik pisala, elegantne namizne luči, zvezke in beležke z motivom po vaši izbiri ali celo škarje z izstopajočim ročajem, okrasne svečke v zanimivih kozarcih, vintage uro in še bi lahko naštevali…

Vir: Elle Décoration