Moževi ljubici odgovorila na najboljši način

Zapuščena ljubica poslala njegovi ženi vse sočne detajle afere. Poglejte, kaj ji je odgovorila žena.

Avstralka Carlie Maree je doživela najhujšo nočno moro. 31-letnica je najprej ugotovila, da je imel njen mož ljubico, povrhu vsega pa je izvedela še vse najbolj intimne podrobnosti tega razmerja. Zgodilo se je 22. maja 2015 – datum, za katerega Carlie pravi, da ga ne bo nikoli pozabila.

Omenjenega dne je namreč na njen službeni elektronski naslov prispelo sporočilo z naslovom “Tvoj mož”, ki ga je poslala ljubica njenega moža. Ta je medtem razmerje prekinil, ona pa se je iz maščevanja odločila, da njegovi ženi izda vse sočne podrobnosti. Sporočilo je imelo uničujoče posledice za družino. Carlie je sicer svojega moža spoznala leta 2005, poročila sta se 2011, leto dni kasneje pa sta dobila hčer.

Leto dni po prejetju usodnega sporočila, se je Carlie odločila ljubici svojega, zdaj že bivšega moža, odgovoriti in se ji pravzaprav zahvaliti, ker je pomagala končati zakonsko zvezo, ki je bila že tako ali tako obsojena na propad.

Tako je napisala:

“Pred letom dni si mi napisala pismo, ki je imelo hude posledice za več ljudi – mene, mojega moža, mojo hčer, najine starše, prijatelje. Podrobnosti v katere si se spustila, so mi pokazale, da me želiš prizadeti. Zelo dobro si vedela, kaj mora slišati soproga, da bi prišla do točke, ko ne želi več nadaljevati skupnega življenja s svojim možem.

Včasih se sprašujem, koliko je skušal tega, kar je izgubil pri meni, najti drugje. Nekoč sem bila prikupna blondinka v kratki oblekici za šankom v njegovem najljubšem kafiču. Deset let pozneje sem mama v pajkicah z nekaj sivimi lasmi na glavi in podočnjaki, ki so posledica neprespanih noči, ko sem bedela ob svojem bolnem otroku. Toda on bi moral ljubiti tudi to različico mene.”

V času, ko je izvedela za moževo afero, je Carlie večino časa preživela doma z otrokom, v službo je prišla le redko. On je veliko delal in bil pogosto zdoma.

“Ko je prišel domov je bil pogosto nervozen in nejevoljen. Predlagala sem mu, da poiščeva strokovno pomoč. Pristal je in stvari so se izboljšale, toda ravno takrat sem izvedela za afero in vse mučne podrobnosti,” pripoveduje Carlie, ki je nato morala sprejeti dejstvo, da se zakon ne bo obnesel.

Kljub temu Carlie danes pravi, da ljubice svojega moža ne sovraži in da ji tudi pisma ni napisala s tem razlogom.

“Pismo sem napisala zase, ne zanjo. Pisanje je bilo pomemben del soočanja z najhujšo krizo v mojem življenju. Ne želim ji nič slabega. Razumem, da se je zaljubila, toda zaljubila se je v napačnega moškega. Verjamem, da ji je zlomil srce, toda vseeno je bilo pošiljanje tistega pisma grozna stvar. Navsezadnje, kdo pa se ni v življenju že zaljubil v napačno osebo?” je še dodala Carlie, ki sedaj piše svoj blog in svetuje ženskam, ki so se znašle v podobnem položaju, njeno zgodbo pa je povzel Daily Mail Australia.

Foto: Shutterstock