Ljubezenska vreča je vse kar potrebujemo to zimo

Našli smo najudobnejšo gigantsko blazino na svetu.

Ta ogromna vreča za sedenje (pravzaprav za ležanje) se upravičeno imenuje Lovesac (»ljubezenska vreča«) in je verjetno najbolj udobna blazina na svetu, kot ustvarjena za hladne zimske dni. Samo predstavljajte si branje knjige, ogled filma ali pa zgolj popoldanski dremež v objemu največje in najudobnejše vreče za sedenje na svetu. Ta neverjetno mehka in zračna blazina je v rekordnem času postala svetovna prodajna uspešnica in verjetno ni potrebno posebej ugibati zakaj.

The Sac je narejena iz posebne pene, ki absorbira celotno težo in daje občutek, kot da ležite na oblaku. Blazina je zložljiva, tako da jo lahko vzamete tudi s seboj na potovanje. Na voljo je v različnih velikostih, od najmanjše za otroke, pa vse do največjega modela The BigOne, dimenzije 2,5 x 1,5 metra. Najbolje prodajana je sicer različica Supersac, ki tehta 35 kilogramov in meri 1,8 x 1,2 metra.

Popolno udobje pa ima tudi svojo ceno. Najbolje prodajan model stane okrog 850 evrov, ampak kvalitetna izdelava in nebeško udobje odtehta ceno. Sezona lenarjenja se tako lahko tudi uradno prične!

Foto: Lovesac