Ledena fantazija odprta, prihaja še večja Ledena dežela

Ljubljana bo to zimo za drsalce obljubljena dežela.

Park Zvezda pod Ljubljanskim gradom se je tudi uradno spremenil v Ledeno fantazijo. Prvi drsalci so se že pognali po drsalnih površinah, ki se razprostirajo na okoli 2.000 kvadratnih metrih. Drsališče, ki lahko hkrati sprejme 600 drsalcev ima dve drsalni ploskvi, njegova posebnost pa so drsalne poti, ki vijugajo po celotnem parku in povezujejo obe veliki ploskvi.

Drsališče bo odprto vsak dan do 7. januarja, med 9. in 24. uro. Cene za odrasle so odvisne od termina drsanja, otroci do šestega leta starosti, pa lahko ob spremstvu odrasle osebe drsajo brezplačno. Enega prvih preizkusov novih ledenih stez si oglejte v spodnjem videu:

Poleg Ledene fantazije pa bo male in velike drsalce v prestolnici kmalu navduševala še sodobna ledena dežela i-Lucky Land. Interaktivno ledeno deželo s kar 3.000 kvadratnimi metri ledenih površin postavljajo na Emoniki, poleg glavne železniške in avtobusne postaje v Ljubljani. I-Lucky Land bo ob osrednjem drsališču z LED-lučkami, med drugim ponujal tudi manjše hokejsko igrišče, steze za curling, ledeni tobogan, otroški kotiček in povezovalne potke.

Foto: @ledenafantazija/@luckyluka