Lastnosti žensk, ki se jim moški ne morejo upreti

Nobena od njih ni povezana z zunanjim videzom.

Kljub nekaterim drugačnim prepričanjem zunanji videz ni najpomembnejša lastnost, ki moške pritegne pri nasprotnem spolu. Tistim, ki jih zanima več, kot le avantura za eno noč, so veliko pomembnejše naslednje lastnosti.

Ljubeznivost

Moški bodo vedno opazili ljubeznivo in prijazno dekle, še zlasti ko iščejo partnerko za dolgotrajno zvezo. Da se dobro vrača z dobrim so potrdili tudi znanstveniki.

Samozavest

Vse ankete kažejo, da je za moške samozavest pri ženski ključna, ko iščejo resno zvezo. Ženska, ki ve kaj hoče, se dobro počuti v lastni koži in se v popolnosti sprejema takšna kot je, je pravi magnet za moške.

Sposobnost spoprijemanja z neprijetnimi situacijami

Spontane reakcije v nepričakovanih situacijah pokažejo, kdo smo v resnici in so zelo pomembne pri ustvarjanju vtisa. Če namesto jeze ali opravičevanja raje priznaš, da si naredila napako, bodo moški to cenili bolj.

Pozitivna naravnanost

Negativno nastrojena dekleta, ki na svet ves čas gledajo pesimistično, za večino moških niso zanimiva. Negativcev pač nihče posebej ne mara. Vsakdo namreč potrebuje ob sebi nekoga, ki ga bo osrečeval in razveseljeval.

Odnos do denarja

Način ravnanja z denarjem pove veliko o našem značaju. Moški lahko na podlagi odnosa, ki ga ima ženska do denarja, izve veliko o svoji potencialni partnerki.

Odnos do drugih žensk

Ženske, ki niso zavistne drugim ženskam in ne iščejo ves čas samo pomanjkljivosti, ampak znajo podeliti tudi kakšen kompliment nežnejšemu spolu, so v moških očeh bolj cenjene.

Smisel za humor

Ženski z dobrim smislom za humor se noben moški ne more upreti. Duhovitost je eden glavnih elementov privlačnosti.

Odkrito kazanje čustev

Smeh, žalost, izkazovanje naklonjenosti,… Ženska, ki odkrito pokaže svoja čustva in je ni strah pokazati svoje ranljive plati, bo očarala vsakega moškega.

Cilji in ambicije

Ambiciozna ženska z jasno postavljenimi cilji v življenju, bo zagotovo fascinirala moške. Takšna ženska jim namreč predstavlja vir navdiha in širi njihova obzorja.