Lastnosti, ki naredijo žensko privlačnejšo od drugih

In nima nič opraviti z zunanjim videzom.

Kaj je tisto, kar nekatere ženske naredi privlačnejše od drugih? Nekateri so še vedno prepričani, da so to dolge noge, bujne obline ali pa lep nasmeh, toda biti privlačna je mnogo več, kot le zapeljiv zunanji videz.

Naslednjih 6 lastnosti je ključnih, ko je govora o ženski privlačnosti.

Samozavest

Samozavest je ključ do privlačnosti – odločen korak, dvignjena glava, očesni stik in širok nasmeh. Poleg tega samozavestne ženske ni strah vzeti to, kar si resnično želi.

Strast

Strast do ljubljene osebe, filmov, knjig, glasbe, športa, dela, življenja… Strast do vsega, kar nas žene naprej in nam daje novo energijo. Videti žensko, ki resnično uživa v tem kar počne, je za moške pravi afrodiziak.

Ambicioznost

Ambiciozne ženske vedo kaj hočejo in k čemu stremijo. Ambicija je privlačna, ker podobno ambiciozen moški v taki ženski prepozna sorodno dušo, s katero lahko uresniči svoje sanje brez kančka slabe vesti.

Čustvena inteligenca

Dejstvo je, da je zunanji videz tisti, ki nas najprej pritegne pri nasprotnem spolu. Toda ko »kemija« opravi svoje, je za dolgotrajno zvezo potrebno še kaj več, kot le gola telesna privlačnost. Brez osnovne mentalne in čustvene inteligence, bodo tudi pogovori kmalu postali dolgočasni in plitvi, s tem pa bo izginila tudi privlačnost.

(Samo)spoštovanje

Ženska, ki se počuti dobro v lastni koži in se ni pripravljena spremeniti samo zato, da bi nekomu ugajala, izžareva posebno energijo in daje vtis izgrajene osebnosti. Takšna ženska spoštuje samo sebe, zato bo spoštovala tudi druge.

Ljubeznivost

Svet, v katerem živimo potrebuje več prijaznih ljudi. Pozornost, sposobnost pozornega poslušanja in sočutje do drugih ljudi, so v današnjem času redke in zato tako zelo iskane vrline.