Last minute Valentinovo: Ni ideje? Nič zato, imate nas.

6 idej za popolnoma drugače preživeti praznik zaljubljencev.

Le še nekaj ur nas loči od praznika ljubezni, kar pomeni, da ste že vse do potankosti razmislili kaj boste počeli ali pa še vedno razmišljate kaj storiti, da boste svojo ljubezen ekstra presenetili in ji/mu pokazali, da vam pomeni vse na svetu. Nimate ideje? Nič hudega, imate nas! Preživite letošnje Valentinovo drugače, ne kupujte dragih daril niti dragih večerij. Naj bo sproščeno, brez stresa z dozo romantike in neizmerne ljubezni, ki jo čutite do svojega ljubljenega. Prebrskajte po naših predlogih, zagotovo vam bo kakšen prav prišel.

via GIPHY

Zajtrk presenečenja

Praznik zaljubljencev je v četrtek, ki je za veliko večino delovni dan. Začnite ga z zajtrkom presenečenja. Zbudite se pol ure prej in svoji ljubljeni osebi pripravite najljubši zajtrk in ga postrezite s toplo kavo ali čajem, poleg pa napišite ljubezensko sporočilo.

Igrajte se

Kdo pravi, da so igre namenjene le otrokom? Vemo, da ste odrasli, vemo pa tudi, da so večerje v dragih restavracijah že izpeta pesem, zato bodite letos kreativni – vaš partner si bo to zapomnil za celo življenje. Igrajte se: ”poišči darilo” in po stanovanju nalepite ”post-it” lističe, ki ga bo privedlo do končne nagrade.

Romantična večerja

Pozabite na restavracije natrpane z ostalimi pari. Pripravite svojo romantično večerjo pri vaju doma. Prižgite svečke, potresite liste cvetov vrtnice in zavrtite vajine priljubljene pesmi. Večerjo lahko začinite z erotičnim sporočilom. Partnerju zaupajte, da pod oblekico ne nosite spodnjega perila 😉

Presenečenje

Ne čakajte, da se bosta videla. Presenetite svojo ljubljeno osebo s simpatičnimi sporočili čez dan s skupnimi romantičnimi in smešnimi fotografijami.

Prvi zmenek

Se še spomnite prvega zmenka? Zakaj ga ne bi ponovili? Oblecite se kot takrat – če je to le mogoče, pojdite na ”kraj zločina” in se pretvarjajte, da se vidite prvič.

Načrtujete zaroko?

Imate v načrtu vaše dekle prositi za roko v polni restavraciji, kjer se bo vsem na očeh odločala o DA in NE? Morda je boljše, da o tem ponovno razmislite. Če ste prepričani v pozitiven odgovor, bo zaroka v polni restavraciji za vašo gospodično vse kaj drugega kot romantično. Namesto tega, načrtujte presenečenje v intimi vašega doma ali kjerkoli drugje, kjer boste sami.

Foto: Pinterest, Getty Imagess