Kraljica manipulacije: S tremi koraki do vsakega cilja

Le tri korake potrebujete, pa boste dosegle vse, kar ste si zamislile.

Večja plača, cvetje od vašega izbranca, pomoč pri težkih excel tabelah? Vse kar si zaželite, lahko dobite z le tremi čarobnimi formulami! Zakaj bi se za dosego cilja mučile več mesecev, če ga lahko osvojite v trenutku?

Čarobni stavek

Po raziskavah sodeč, obstaja čarobni stavek, ki bo vselej pripeljal do pozitivnega odgovora. Če boste stavek začeli z ”Sigurno boš rekel NE, ampak…”, boste špiknile v moški ponos in velika verjetnost je, da bodo rekli DA! Po raziskavah, naj bi verjetnost pozitivnega odgovora, če začnete svojo prošnjo na ta način, narasla za 14 odstotkov. Torej, naslednjič, ko boste vodjo prosile za višjo plačo, recite: ”Verjetno boste rekli ne, ampak bi rada imela dvakrat višjo plačo.” Bodite le prepričane, da medtem sedi 😉

via GIPHY

Vedno lepo prikimavajte

Ljudje nezavedno oponašamo druge. Poizkusite s tem: med poslušanjem sogovornika pojdite večkrat z roko skozi svoje lase in sogovornik bo sigurno kmalu ponovil za vami. Zato lahko ta fenomen izkoristite s prikimavanjem med razgovorom. Vaš sogovornik bo začel ponavljati vaš gib, v notranjosti, pa se bo vse bolj in bolj strinjal z vami.

via GIPHY

Pametni egoisti delujejo nesebično

Koncept je nekoliko mafijski, vendar super funkcionira, poleg tega pa ne škodi nikomur. Če nekdo na dnevni bazi deluje altruistično, ima veliko podpore pri karmi in bo zato lažje kot kdorkoli drug dobil protiusluge. Glede na to, da imajo dobri ljudje običajno okoli sebe dobre ljudi, jim bo vedno nekdo pomagal. Pazite se le izkoriščevalcev, ti vam nikoli ne bodo pomagali, kaj šele vrnili usluge. Tako da se jih rešite čim hitreje.

via GIPHY

Foto: Pinterest