Koliko vode pa ti popiješ?

Nova najboljša prijateljica tvojega telesa...

Ali popiješ dovolj vode?

Več kot 70% našega telesa je sestavljenega iz vode zato je logično, da je tekočina (predvsem voda) ključna za naše dobro počutje in fit formo. Kljub temu se še vedno velika večina ljudi ne zaveda, kako zelo hitro posameznik lahko izgubi vodo – s potenjem, dihanjem, gibanjem … Dehidrarana postaneš hitreje kot si sploh lahko predstavljaš!

TAKO SEM ZASEDENA, DA POZABIM PITI

Vemo, da občasno pozabiš piti in to je popolnoma razumljivo, sploh če imaš vsak dan tako poln obveznosti. Ker je pitje vode tako pomembno, smo ustvarili čudovite EQUA stekleničke, ki nas spomnijo, da pijemo dovolj vode. Pa tudi to včasih ni dovolj.

Na spletu si verjetno že opazila prikupne EQUA stekleničke, ki so tako lepe, da jo enostavno moraš imeti v torbici, saj takoj postane tvoja najboljša prijateljica. Ker pa se same ne spomnimo, da moramo skrbeti za hidracijo je tukaj Myequa aplikacija. Ustvarili so tvojo novo najboljšo prijateljico, ki te bo spremljala na vsakem koraku in te spomnila, kdaj je potrebno narediti požirek ali dva. Poleg tega, ti bo ponujala okusne recepte za smoothije, vode z okusi itd… No najboljše da kar sama preveriš. Je tudi dovolj pametna, da meri tvoj dnevni vnos tekočine in namesto tebe vodi “evidenco”, da boš seznanjena s svojim napredkom. Poišli Myequa aplikacijo in naj bo hidracija tvojega telesa skrb nekoga drugega.

Si že žejna? Pa tudi če ne, privošči si požirek sveže vode. Na zdravje!