Ko tudi majhna kuhinja postane raj…

10 idej za majhne, a prisrčne kuhinje, kjer bi lahko preživeli cele dneve.

10 idej za majhne, a prisrčne kuhinje, kjer bi lahko preživeli cele dneve.

Majhne kuhinje so lahko prava nočna mora, a stiska s prostorom gre na račun nepreudarne razporeditve elementov, s čimer lahko kuhinja izgubi še tisto malo potenciala, ki ga je imela pred tem. Kako torej razporediti kuhinjske elemente in uporabiti zlata vredne trike, ki bodo tudi najmanjšo kuhinjo spremnili v pravi raj?

Dejstvo je, da je kuhinja prostor, kjer potrebujemo veliko prostora, sploh če smo zagreti domači kuharji, ki obožujemo kulinarična eksperimentiranja. Žal se realnost velikokrat zelo razlikuje od naših želja in smo na koncu še vedno prepuščeni mini kuhinjskim prostorom, ki pa lahko z uresničitvijo izvirnih zamisli in ”čarobnega dotika” postane zelo lep funkcionalen prostor.

Bodite kreativni, razglejujte se, raziskujte nove in sveže ideje, iščite uporabne stilske rešitve in ne bojte se popolnoma transformirati vašo kuhinjico, ki jo lahko spremenite v najlepši prostor. Kako? V nadaljevanju predstavljamo 10 čudovitih rešitev s Pinteresta za majhne kuhinje, kjer je ključ v izkoristku vsake špranje in pametni zamisli postavitve predalov, omaric, miz, stolov in preostalih pohištvenih kosov.