Ko pašteta postane kulinarični presežek!

Pašteta izpod rok vrhunski chefa Janeza Bratovža...

Tudi letos je Argeta Exclusive združila moči z vrhunskim chefom in na trg lansirala že svojo 8. mojstrovino. Črna posodica tokrat prinaša slastno kombinacijo piščančjih jeter, igrive kandirane pomaranče in prestižnega konjaka, ki jih je v svojem slogu mojstrsko združil vrhunski chef svetovnega kova Janez Bratovž. Argeta je znova dokazala, kako se lahko z izkušeno ekipo, ki verjame v svoje ideje, ustvarjajo izjemni izdelki in kljub izzivom, ki jih postavlja široka proizvodnja, uresničuje gurmanska pravljica. Zahvala gre tudi vsem kuharskih mojstrom, saj omenjenih ekskluzivnih doživetij brez njihovega truda ne bi bilo. Novi okus Argeta Exclusive á la JB restavracija je kot omejena serija popoln dodatek liniji Argeta Exclusive. Čez leto nas razvajata dva okusa, in sicer goveja pašteta s tartufi in jelenova pašteta z rožmarinom, sedaj pa se lahko ekskluzivno prepustite tudi mojstrovini okusov izpod rok chefa JB.

Ko govorimo o Argeti Exclusive, govorimo o izbranosti, edinstvenosti in odličnosti. Namenjena je tistim, ki se radi prepuščajo gurmanskim užitkom in tistim, ki se ne bojijo eksperimentiranja z okusi. Odlikujejo jo inovativne kombinacije sestavin, ki so skrbno izbrane. Kvalitetno meso predstavlja osnovo za prefinjeno paleto okusov, ki z dodatkom domačih ter eksotičnih začimb združuje profesionalno znanje kuharjev, ki recepte za nove Argetine okuse sestavljajo s predanostjo in strastjo. Kuharski mojstri poleg tradicije cenijo kulinarično drznost in rustikalne okuse kombinirajo z različnimi začimbnimi mešanicami, ki se kar topijo v vaših ustih in puščajo užitke, o katerih še dolgo sanjate. K unikatnemu okusu pa doprinese tudi dejstvo, da Argetina proizvodnja ne temelji na predelavi ostankov mesnopredelovalne industrije, temveč je narejena iz pravega mesa.

Čez celo leto nas razvajata dva ekskluzivna okusa: goveja pašteta s tartufi in jelenova pašteta z rožmarinom. Argeta Exclusive pa prav tako vsako leto k sodelovanju povabi enega od najboljših kuharskih ustvarjalcev v regiji. Doslej so se še vsi z veseljem odzvali in za Argeto Exclusive brezplačno zastavili svoje ime. S svojimi dolgoletnimi izkušnjami in kreativnostjo gurmanski virtuozi ustvarijo novo, unikatno recepturo. Osebni pečat chefov se čuti tudi v pestrosti okusov, ki zadovoljijo široko množico gurmanskih jedcev. Omejenost serije ustvarja duh prestižnosti in samo še poveča željo kupcev, saj paštete iščejo še dolgo potem, ko so zaloge že razprodane. Argeto so soustvarjali mnogi priznani kuharski mojstri, ki so svoj karakter uspešno vnesli v okusne mešanice paštet.

Enzo Smrekar, predsednik uprave Droga Kolinska in idejni oče že osme Argete Exclusive, je o novem ekskluzivnem okusu in izzivih sodelovanja z vrhunskimi chefi dejal: »Argeta želi vedno ponuditi le najboljše, z ekskluzivnim okusom pa ponudi še nekaj prav posebnega. Največji izziv pri sodelovanju s chefi je skupaj ustvariti sofisticiran recept, ki ga je mogoče uresničiti tudi v široki proizvodnji. Izkušena ekipa Argetinih strokovnjakov je tudi tokrat izjemno dobro sodelovala s chefom Janezom Bratovžem in s ponosom lahko rečem, da Argeta á la JB restavracija odraža prav vse nianse vrhunskega recepta svetovno uveljavljenega chefa Janeza Bratovža. Na novi okus smo vsi zelo ponosni”. 

PR sporočilo