Ko moje telo ni zmoglo več…

... me je srečala pamet!

Sem mama 2 in pol letnega otroka, ki ga zanima vse na tem svetu. Sem žena, sem lastnica PR agencije, spletnega portala in spletne trgovine. Sem sestra in hči, pa verjetno bi našla še kakšno vlogo. Rada kuham, rada imam pospravljeno stanovanje, rada berem knjige, obiščem uro joge in grem na zabavo. In ne želim živeti v stresu, kar je med vsemi naštetimi vlogami skorajda nemogoče. Ob vseh teh vlogah, ki mi jih je prineslo življenje, pa je prišel čas, da poskrbim tudi zase in za svoje zdravje, saj v nasprotnem primeru kaj kmalu ne bom mogla početi vsega v čemer uživam in biti z ljudmi, ki jih imam najraje. Se vse to sliši tako zelo klišejsko? Verjetno je odgovor da! Pa vseeno, sem konec preteklega leta sklenila dogovor sama s sabo, da je prišel čas zame in za moje zdravje. Samo zdravo telo in um bosta lahko služila vsem vlogam, ki so me srečale v življenju.

Ko moje telo ni zmoglo več

Naše telo sestavljajo milijoni celic, ki skrbijo za vse življenjske funkcije. Seveda je z leti in vsem kar nas obdaja – nepravilna prehrana, prekomeren stres in ostali dejavniki – pravilno delovanje celic oslabljeno. Sodoben način življenja celicam enostavno ne omogoča, da bi brezhibno opravljale svoje delo in bi bilo naše telo sposobno uravnavati energije, ki posledično skrbijo za ravnovesje in pravilno delovanje organov ter dobro počutje. Kolikokrat se znajdete v brezizhodnih situacijah, ko nimate energije, ste preobremenjeni in se težave kopičijo druga za drugo? Prepogosto. In tudi sama sem se znašla v številnih neprijetnih situacijah. Pred nekaj meseci sem se srečala s terapevtsko blazino iLifeTESS, ki sem jo imela priložnost preizkusiti. Že po prvi uporabi sem se počutila neverjetno dobro, imela sem občutek, da me je preplavil val energije in zdelo se mi je, da zmorem prav vse. Ker se že leta borim z bolečinami v križu in sem preizkusila že vse možne terapije, sem bila skeptična, da lahko uporaba blazine reši težave, ki jih niti najboljši terapevti niso uspeli. A po nekajdnevni uporabi so se mišice v križnem delu očitno sprostile. Namesto zaspanega in brzvoljnega vsakdana, sem bila naenkrat polna energije, moje misli so se zbistrie in zdelo se mi je, da zmorem premikati gore. Saj vem, da se to sliši nekoliko smešno, ampak ko po tolikih letih stresa in vsakodnevnih naporov, doživiš malo “nirvano”, je to res fantastičen občutek. Ravno zaradi takojšnjih učinkov in dobrega počutja sem začela raziskovati na kaj vse blazina iLiffeTESS vpliva in ugotovila sledeče:

  • ublaži stres, pomirja in sprošča napetosti ter dviguje nivo energije,
  • zavira razvoj bakterij in virusov,
  • regenerira kostni sistem in mehka tkiva,
  • izboljša presnovo in oskrbo celic s potrebnimi hranili,
  • izboljša odvajanje odpadnih snovi in strupov,
  • pospešuje krvni obtok in mikrocirkulacijo,
  • zmanjšuje bolečine v kostnem sistemu in veznem tkivu ter
  • pospešuje prebavo in stimulira proizvodnjo kolagena.

Posebno prijeten občutek ob uporabi blazine pa dajejo infrardeči žarki, ki prodrejo nekaj centimetrov v telo in tako zdravilno delujejo na notranje organe. Telo je po uporabi pregreto in polno energije. Uporaba blazine je zelo praktična, saj jo namestiš v najljubši prostor, kjer imaš svoj mir. Sama rada izkoristim čas, ko uporabljam blazino, za branje ali popoln počitek – spanje. Predvsem je pomembno, da je teh nekaj minut, ki si jih vzameš vsak dan, res tvojih.

Koliko ste v preteklem letu investirali v svoje zdravje in koliko v avto?

Ste se kdaj vprašali, koliko denarja ste namenili svojemu zdravju in dobremu počutju? Verjetno tega niste še nikoli izračunali. Zagotovo pa vsaj približno veste koliko ste investirali v svojega jeklenega konjička. Sama sem investirala v svoje zdravje samo takrat, ko je bilo to nujno potrebno, oziroma, bi lahko rekla, ko je bilo že prepozno. Še pred svojim tridesetim letom sem se tako srečala z izgorelostjo in anksioznostjo. Telesno stanje je sicer izključno duševno, a sčasoma pripelje tudi do fizičnih bolezni in tega se dobro zavedam. Medtem ko je bilo moje telo nepomembno, pa sem redno plačevala vzdrževanje avtomobila, stanovanja in ostalih navzven pomembnih zadev. Končno pa je prišel čas, da poskrbim tudi zase in za svoje počutje ter si ob novem letu podarim najboljše darilo :).

Vas zanima več in si želite v novem letu postaviti svoje zdravje na prvo mesto? Ob brezplačnem testiranju terapevtske blazine iLiffeTESS vam podarimo posebno energijsko terapijo, ki jo izvaja Peter Černe iz terapevtskega centra Center Revitalizacije.

[subscribe title=”Podarite si zdravje in energijo” subtitle=”Za brezplačno testiranje terapevtske blazine in več informacij, vas prosimo, da izpolnite obrazec”]

Vsekakor upam, da boste v letošnjem letu sebi in svojim željam namenili veliko pozornosti ter naredili korak naprej k boljšemu počutju in večjemu zadovoljstvu.

Foto: Enja Brelih

Promocijsko sporočilo