Kim Cattrall o Seksu v mestu 3

Nas bodo Carrie, Samantha, Miranda in Charlotte na filmskem platnu vendarle nasmejale še tretjič?

Govorice o snemanju tretjega dela Seksa v mestu še kar ne potihnejo in številne oboževalke popularne TV-serije še vedno držijo pesti, da bi se to zgodilo. Toda kot vse kaže je možnosti, da bomo zgodbe štirih prijateljic z newyorškega Manhattna na velikem platnu gledali še tretjič, vse manj. Kim Cattrall, ki je v priljubljeni TV-seriji in dveh celovečernih filmih upodobila seksi Samantho Jones, je v svojem najnovejšem intervjuju za The Daily Record o snemanju Seksa v mestu 3 povedala: “Vsak se ukvarja s svojimi rečmi in če bi bilo namenjeno, da se zgodi, bi se verjetno že zgodilo. Bil bi pravi izziv posneti še tretji del. Vsekakor bi bilo zabavno. Težko bi se bilo dokončno posloviti od Samanthe.”

Cattrallova je ob tem dodala še zanimivo opazko: “Mislim, da so se stvari v tem času spremenile. Imeti štiri ženske, ki se pogovarjajo o nakupih in ki zapravijo 400 dolarjev za čevlje, medtem ko se mnogi borijo za vsakdanji kruh? To ne pomeni, da tega ne potrebujemo, toda mislim da so šle stvari v povsem drugo smer.”

Čas bo torej pokazal, ali se bomo dogodivščinam Carrie, Samanthe, Mirande in Charlotte na filmskem platnu nasmejali še tretjič, a kot vse kaže, so možnosti za kaj takega zaenkrat majhne.

Foto: HBO/Everett