Katarina Čas z novo veliko vlogo

S čim bo tokrat postregla priljubljena slovenska igralka?

Katarina Čas, ki ji je s filmoma Volk z Wall Streeta in Danny Collins, uspel prodor v Hollywood, je na svojem Facebook profilu potrdila, da se pripravlja na nov veliki igralski izziv. Tokrat bo namreč zaigrala v britanski TV dramski seriji Love, Lies & Records, ki nastaja pod okriljem slovitega BBC-ja. Serija v šestih delih v ospredje postavlja uradnico Kate (Ashley Jensen), ki skuša bolj ali manj uspešno krmariti med kariero in družinskimi obveznostmi. Že sicer naporen vsakdan sodobne zaposlene matere pa se še dodatno zaplete, ko ji kolega zagrozi z razkritjem skrivnosti iz preteklosti.

Gre za projekt priznane britanske scenaristke in dobitnice prestižne nagrade bafta, Kay Mellor. Kakšna vloga je v seriji pripadla Katarini Čas, še ni znano, je pa priljubljena slovenska igralka na Facebooku objavila fotografijo scenarija, ki je že v njenih rokah. »Srečna sem, da sem del nove dramske serije Kay Mellor Love, Lies & Records. Čudovita igralska zasedba in ekipa,« je zapisala.

To sicer ni prva Katarinina vloga v kakšni BBC-jevi seriji. Pred časom je namreč zaigrala tudi v uspešni detektivsko-forenzični seriji Nema priča (Silent Witness).

Foto: @katarina.cas1/BBC