Kamp v Istri, ki navdušuje tudi Slovence

Eden najsodobnejših kampov v tem delu Jadrana, z atraktivnimii mobilnimi hiškami.

Kamp Mon Perin se nahaja pet kilometrov od srednjeveškega istrskega mesteca Bale, med Puljem in Rovinjem, ter velja za enega najsodobnejših avtokampov v tem delu Jadrana. Kamp obkroža neokrnjena narava, ponaša pa se tudi z devet kilometrov dolgo prodnato in kamnito plažo. Nedavno obnovljen kamp je v zadnjih letih postal prava meka za turiste, ki si želijo brezskrbnega oddiha v neokrnjeni naravi. Med gosti je največ Slovencev, Avstrijcev, Italijanov in Nemcev.

Poleg številnih parcel za avtodome, prikolice in šotore, Mon Perin ponuja tudi namestitev v 150 atraktivnih mobilnih hiškah. Gre za luksuzne montažne objekte s pokrito teraso, ki se nahajajo tik ob morju. Hišice so velike od 24 do 50 kvadratnih metrov, imajo spalnico, popolnoma opremljeno kuhinjo in jedilnico, po svoji funkcionalnosti in videzu pa se lahko primerjajo celo z dražjimi hotelskimi apartmaji.

Poleg atraktivnih namestitev, kamp ponuja tudi brezplačen brezžični internet, panoramsko vožnjo z vlakcem, ki Mon Perin povezuje z bližnjim mestecem Bale ter velik vrt s sadjem in zelenjavo, ki je  popolnoma brezplačen za goste. Slednji lahko tako vsak dan na vrtu naberejo svežo zelenjavo in sadje ter pripravijo okusen in zdrav obrok iz svežih sestavin. Za adrenalinske odvisnike so na voljo šola jahanja, potapljanja in jadranja ter številne športne aktivnosti.

Foto: @CampingMonPerin