Kam se mudi IKEI? – Izšla je pravljična adventna kolekcija

Zavrteli so čas naprej in močno navdušili.

Švedska IKEA je zavrtela čas naprej in predstavila zimsko kolekcijo, ki vas bo iz poznega poletja ponesla v decembrsko adventno vzdušje.

Šele pred nekaj dnevi smo stopili v september, a še zmerja nam vlada (muhasti) poletni čas, naše misli pa vsak dan obujajo spomine z letošnjega počitnikovanja. Švedska IKEA je očitno to stopnjo preskočila in tako predstavila zimsko kolekcijo, ki kliče adventni čas in obuja praznične čare. V najnovejšem katalogu so ponudili bogat lookbook, ki napoveduje letošnje zimske smernice opremljanja in dekoriranja interierjev pri čemer ne manjka niti božičnih in novoletnih detajlov. Tisti, ki so že prelistali katalog in se spoznali s prihajajočimi trendi so navdušeni nad Ikeino izvirnostjo, ki je tudi letos dokazala, da je prostor v adventnem času lahko vsako leto opremljen in okrašen nekoliko drugače in na sodobnejši način.

Zimska kolekcija priljubljene švedske znamke nam prinaša žametne popestritve in elegantno pozlačene elemente, poudarek pa je tudi tokrat na svetilih, tkaninah in praznični dekoraciji. Tisti, ki zares stremijo k najbolj idilični izvedbi decembrskih praznikov pa se bodo zaljubili v navdihujoče predloge o okraševanju drevesca in pogrinjanju božične ter novoletne mize.

IKEA je že stopila v advent in očarala s sanjsko kolekcijo, ki je dostopna tukaj.