Kakšna je možnost, da se flirt razvije v nekaj več?

Te tri zadeve nedvomno pomenijo obetaven začetek.

Nihče med nami ne more z gotovostjo vedeti ali se bodo zmenkarije sprevrgle v kaj resnega. Za začetek je najpomembnejše, da sta oba pristna in iskrena, da sta kakršna sta v resnici, ne glede na to kaj se bo v prihodnosti zgodilo. Dovolj bo, da preprosto uživate v druženju. Poleg tega, obstaja še nekaj pomembnih znakov:

Kemija

Večina ljudi že na začetku začuti tisto ”nekaj”. Čeprav se poznata komaj dan ali dva, v trebuhu čutite metuljčke in prijetno toplino v telesu. To pa je pomemben znak, ki nakazuje na to, da se med vama vsekakor nekaj plete, zato bi bilo škoda ne poizkusiti…

Opazite njegov trud

Če se vaša simpatija zelo trudi in kaže, da je prava romantična dušica, hkrati pa je do vas izjemno pozoren, je to znak, da se bo vaš flirt razvil v nekaj več. Če tudi vi občutite veselje, ko ga vidite, se bo flirt kaj hitro spremenil v zvezo.

via GIPHY

Načrtuje skupno prihodnost

Ne ustrašite se, ne govorimo o poroki in otrocih! Vedeli boste, ko vas bo povabil na koncert priljubljene skupine, v kino ali pa v gledališče. Takrat boste vedele, da si želi več kot le flirt.

Foto: Pinterest