Kako uničimo zvezo glede na astrološki znak

Pot do ljubezenskega brodoloma je zapisana v zvezdah.

Večina ljudi je v svojem življenju vsaj enkrat doživela ljubezenski brodolom, ko se je zdelo, da poti nazaj ni več. Vsak ima negativne lastnosti, ki počasi sabotirajo ljubezensko razmerje in v nadaljevanju lahko spoznate, na kakšen način svojo zvezo uniči vsak astrološki znak posebej.

Oven

Ovni pogosto sabotirajo svoj zvezo tako, da od partnerja pričakujejo, da bo vedno živel po njihovih pravilih, medtem ko želijo sami živeti izključno po lastnih »zakonih«. Težko prenašajo partnerjeve napake, medtem ko kritike na svoj račun ne prenesejo ravno najbolje.

Bik

Biki lahko uničijo svoje ljubezensko razmerje tako, da preprosto dvignejo roke in se pretvarjajo, kot da z nastalimi problemi nimajo nič. S tem pokažejo svoj ponos in preložijo odgovornost na svojega partnerja. Ta pasivnost pa lahko pripelje tudi do razhoda.

Dvojčka

Dvojčki pogosto živijo v iluziji glede tega, kaj si sploh želijo od zveze in s kakšno osebo bi si ustvarili skupno prihodnost. Ker imajo težave s sprejemanjem odločitev, pogosto obstanejo na mestu, saj jih je preveč strah, da bodo z napačno potezo »odgnali« partnerja stran.

Rak

Raki znajo biti pretirano dramatični in porabijo preveč energije za nepotrebne malenkosti. Ko se počutijo prizadete, pogosto ne znajo izbirati besed in so lahko zelo zamerljivi.

Lev

Levi uničijo ljubezensko razmerje tako, da skrivajo svoja resnična čustva, saj so emocije za njih znak šibkosti. Bežijo od občutka lastne ranljivosti in če imajo ob sebi zelo čustveno osebo, bo konflikt skoraj neizbežen.

Devica

Ko gre za ljubezen, device ne pristanejo na nič manj, kot na popolnega partnerja. V mislih imajo izdelano natančno podobo svoje sorodne duše, toda zdi se, da nihče v celoti ne izpolnjuje vseh pogojev. Zveza z devico zna biti zato velik napor.

Tehtnica

Tehtnice sabotirajo svoje ljubezensko razmerje s tem, da ne želijo videti prave podobe svojega partnerja. Želijo verjeti, da so vsi ljudje dobri, toda resnica je žal drugačna in pred njo si device velikokrat zatiskajo oči.

Škorpijon

Škorpijoni so po naravi zelo nezaupljivi, zato se težko odprejo in dajo ljubezni pravo priložnost. Zdi se, da zaupajo zgolj sebi. Živijo v prepričanju, da bodo v razmerju slej ko prej izdani, zato je njihovo nezaupanje do partnerja velikokrat ovira do srečnega odnosa.

Strelec

Strelci so prepričani, da morajo biti vedno oni močnejša polovica para. Občutek imajo, da je vse v njihovih rokah in zelo težko bodo priznali, da včasih potrebujejo tudi pomoč. Zelo težko sklepajo kompromise in tako tlakujejo pot k razpadu zveze.

Kozorog

Kozorogi znajo biti preveč resni in velikokrat gojijo prevelika pričakovanja. Od partnerja pričakujejo, da bo izpolnil njihova visoka merila in ideje o tem, kakšen naj bi bil idealen odnos.

Vodnar

Vodnarji so po naravi neukrotljiva in uporniška bitja, zato je njihova samosvojost in trmoglavost ostalim pogosto težko razumljiva. Vedno gredo svoj pot in ne marajo, da jim partner govori, kaj je prav in kaj ne. Nikomur ne želijo polagati nobenih računov in s svojo samosvojostjo pogosto sabotirajo ljubezenski odnos.

Ribi

Ko ste v zvezi z osebo, rojeno v znamenju ribe, nikoli natanko ne veste, pri čem ste.  Danes so krasne in čudovite, a že jutri se lahko pokažejo v povsem drugi luči. Največja pomanjkljivost rib je, da se zaprejo v svoj svet in se tako počasi oddaljijo od partnerja.

Foto: Shutterstock