Kaj pove o nas ura rojstva

Ste vedeli, da poleg astrološkega znamenja, o našem značaju veliko pove tudi ura rojstva?

Ste vedeli, da poleg astrološkega znamenja, o našem značaju veliko pove tudi ura rojstva? Preverite, ali navedbe res držijo!

Med polnočjo in 2. uro zjutraj

To so ljudje, ki jim je družina na prvem mestu. V življenju najbolj cenijo harmonijo, stabilnost in varnost. Na prvi pogled so zadržani, toda tiha voda bregove dere!

Med 2. in 4. uro

To so pravi avanturisti po duši. Spontani in zabavni ljudje, ki radi potujejo in raziskujejo nove stvari. Komunikativnost je njihova največja vrlina.

Med 4. in 6. uro

To so ljudje, ki so vedno pripravljeni pomagati. Motivacije jim v življenju zagotovo ne primanjkuje, njihova težava pa je pogosto v tem, da se velikokrat ne znajo postaviti zase.

Med 6. in 8. uro

To so ljudje, ki dajo veliko na svoj videz in so radi v središču pozornosti. Rojeni so za vodstvene položaje in so večinoma dobri podjetniki.

Med 8. in 10. uro

To so ljudje, ki se raje umaknejo v samoto, kot da bi bili v središču pozornosti. Nenehno težijo k harmoniji, so izvrstni poslušalci in zvesti prijatelji.

Med 10. in 12. uro

To so komunikativni ljudje, ki zlahka sklepajo nova poznanstva. Radi so obkroženi z ljudmi in so pripravljeni storiti vse za svoje prijatelje.

Med 12. in 14. uro

To so zelo ambiciozni ljudje, ki se v življenju zadovoljijo samo z najboljšim. Kariera jim je zelo pomembna, toda zaradi tega včasih precej trpi njihovo zasebno življenje.

Med 14. in 16. uro

Za njih je značilno, da nikoli ne zdržijo prav dolgo na enem mestu. Veliko delajo na sebi in stagnacije v življenju preprosto ne prenašajo. To je vidno na vsakem koraku njihovega življenja – pogosto menjajo službo, se selijo in veliko potujejo.

Med 16. in 18. uro

Krasi jih večni optimizem, saj tudi v navidez nemogočih situacijah, ko večina ljudi že obupa, najdejo rešitev. Njihov kozarec je vedno na pol poln.

Med 18. in 20. uro

To so zapeljive in strastne osebe s prav posebno karizmo. Ta je vidna že v trenutku, ko vstopijo v prostor, saj začnejo nemudoma privabljati poglede.

Med 20. in 22. uro

To so ljudje, ki v življenju prisegajo na red, disciplino in točnost. Beseda kaos v njihovem slovarju preprosto ne obstaja. Če jim stvari ne gredo kot po maslu, imajo vedno pripravljen načrt B in C.

Med 22. in 24. uro

To so izjemno kreativni ljudje, ki se odlično znajdejo tudi sredi največjega kaosa. Rojeni so za ukvarjanje z vsemi vrstami umetnosti in oblikovanja.