Kaj o tebi pove tvoj najljubši vonj?

Vonj parfuma, ki si ga nazadnje izbrala, te lahko skoraj popolnoma opiše.

Vonj parfuma, ki si ga nazadnje izbrala, te lahko skoraj popolnoma opiše.

Z vonjem ustvarimo določen vtis pri ljudeh, ki nas obkrožajo in medtem ko podobe sčasoma zbledijo, vonj še dolgo ostane v spominu. Pravilno izbrane dišave nas naredijo privlačne, očarljive, zapeljive in bolj samozavestne ter vplivajo ne samo na naše razpoloženje, ampak velikokrat tudi na mnenje, ki si ga ljudje vsak dan ustvarjajo o nas.

Opojna svežina

V primeru, da se večinoma odločate za citruse in sveže note, se domneva, da ste svobodnega duha, imate radi svetle in naravne tone, radi se podajajte na sprehode po dišečih gozdovih, pozimi pa uživate v pogledu na zasneženo pokrajino in znate biti sproščeni v vsakdanjih situacijah. Za vas bo idealna dišava znanega italijanskega tandema, Dolce&Gabbana, Light Blue Eau Intense, dišava, v kateri prevladuje sveža sicilijanska limona in ki je pogosto opisana kot „avra mediteranske lepote”.

Cvetlično razkošje

Cvetne dišave ponavadi izbirajo nežne in romantične duše, ki se rade spogledujejo. Njihove note so močne in globoke, tako kot so edinstvene note dišave Gucci Bloom, ki vas zapelje z mešanico bogate tuberoze, nežnega jasmina in ekskluzivne cvetice. Gucci Bloom bo pohajkovanje po mestu v trenutku spremenil v sprehod po barvitem in raznolikem vrtu, polnem zelenja in najrazličnejšega cvetja.

Sadno in sladko

Sladki sadni vonji so zelo drzni in močni ter spodbujajo zabavo in izvirnost, izbirajo pa jih večinoma strastne ženske, zaljubljene v življenje. Idealna izbira, ki vas bo razvajala, je zagotovo osupljiva kombinacija čutnih cvetlic in opojnega sadja. Najdemo jo v dveh brezčasnih dišavah – Hugo Boss The Scent Intense For Her in Paco Rabanne Lady Million. Prepustite se njegovi domišljiji in zagotovo boste spoznali skrivnosti zapeljevanja.

Izzivalni Orient

To zagotovo niso vonji za sramežljive ženske, temveč za tiste, ki rade pritegnejo pozornost. Začinjene note so izjemno privlačne, skrivnostne in zelo intenzivne, rade pa jih izbirajo močne, edinstvene, nevarne in posebne ženske. Zato je orientalski cvetlični vonj dišave Bruno Banani Dangerous Woman popoln za vse ženske, ki dajete prednost resnični originalnosti, začinjeni s ščepcem ekstravagance in s kapljico izzivalnosti.