Kaj dan rojstva razkriva o tvoji osebnosti?

Povej mi, na kateri dan v tednu si bila rojena in povem ti, kdo si.

Povej mi, na kateri dan v tednu si bila rojena in povem ti, kdo si.

Dan v tednu, na katerega si se rodila, lahko o tvoji osebnosti razkrije veliko več, kot bi morda pričakovala. Sedem različnih dni, sedem različnih karakternih tipov. Poišči svojega in ugotovila boš, da se zvezde ne motijo…


Dan tvojega rojstva: PONEDELJEK

Si kreativna, a ideje raje zadržiš le zase. Želiš si biti bolj empatična, tvoje prioritete pa predstavljajo družinski člani in najbližji prijatelji. Si izvrstna pogajalka, saj ti je pomembno, da dobi vsak svoj kos potice. Obožuješ vlogo vodje, zato ti vodilni položaji v karieri ne uidejo.

Dan tvojega rojstva: TOREK

Imaš ogromno energije, si magnet za nove ljudi, ki v tebi vidijo veliko zaupnico in dobro prijateljico. V karieri si uspešna, a na to ne polagaš prevelike pozornosti. Včasih si v stresu zaradi stvari, na katere nimaš vpliva, zato se trudiš popraviti stvari na bolje, ko se le da. Si iskrena, a zelo občutljiva na kritike.

Dan tvojega rojstva: SREDA

Imaš sposobnost hitrega učenja, zato si v svojem poslu zelo dobra. Boriš se z organizacijo časa, saj z mislimi prepogosto zatavaš. Zaradi svoje odprtosti in sproščenosti se odlično ujameš z mnogimi ljudmi, zato so zabave in druženja v kateremkoli delu dneva zate življenjska nuja.

Dan tvojega rojstva: ČETRTEK

Karizmatična in optimistična, zaradi česar si deležna popolnega spoštovanja svojih sogovornikov, sodelavcev in tudi povsem naključnih ljudi. Ker si vodja in deloholik, se neprestano trudiš za svoj karierni položaj. Zameriš ljudem, ki te kritizirajo. Zanima te ogromno stvari, a se jih kaj kmalu tudi naveličaš in poiščeš nove interese.

Dan tvojega rojstva: PETEK

Ceniš estetiko in si kreativnejša od svojih prijateljev. Si čustveno občutljiva, ko je v igri partnerska zveza, saj se težko spopadaš s preprekami in razočaranji. Imaš dobro razvit šesti čut ter si poduhovljena oseba polna življenjskih modrosti.

Dan tvojega rojstva: SOBOTA

Samozavest in visoka raven odgovornosti ter samodiscipline sta tvoji prirojeni vrlini. Vedno živiš v preteklosti ali prihodnosti, nikoli pa v sedanjosti. Si pametna in si želiš biti na vseh področjih popolna. Zadovoljna si svojim izgledom in si vzameš čas za osebno razvajanje. Do drugih si iskrena, kar ti ljudje včasih zamerijo.

Dan tvojega rojstva: NEDELJA

Večna pozitivka, ki živiš za potovanja in izlete. Potrebuješ veliko časa, da se odpreš in zaupaš ljudem, saj si sumničave narave. Veljaš za čustveno občutljivo osebo, ki jo motijo negativne opazke. Pogosto se zgodi, da zaradi strahu pred porazom in neuspehom ostanejo tvoji projekti nedokončani. Obožuješ samoto.