Je Taylor Swift tokrat pretiravala?

Poskus, da se spremeni v disco kroglo, ji je uspel!

Poskus, da se spremeni v disco kroglo, ji je uspel!

Podelitev nagrad American Music Awards vsako leto postreže z živahnim naborom ekstravagantnih stylingov, ki že tradicionalno prestopijo mejo okusnega. Katera izmed slavnih glasbenic je letos požela največ pozornosti na račun vpadljivega modnega videza?

Ena najuspešnejših pop pevk Taylor Swift (28 let), ki je največkrat nagrajena glasbena izvajalka v zgodovini podeljevanja nagrad American Music Awards in je letos prejela laskav naziv ”Artist of the Year”, po mnenju modnih kritikov in širše javnosti s svojim videzom ni prav nič očarala. Kljub temu, da velja slavnosten dogodek AMA za idealno priložnost, kjer zvezdnice mirne vesti prekoračijo vsa modna pravila, pa tokratni poskus mlade pevke ni požel toliko navdušenja, kot si je morda prizadevala. Mini obleka, ki je bila v celoti prekrita z ogledalci in visoki škornji, ki so se do potankosti ujemali z obleko, niso bili nikakršen modni, niti stilski presežek. Tuji modni mediji so njen oblačilni videz označili za nezanimiv in prisiljen, ki je Taylor ”posrkal” vase in jo prav nič laskavo spremenil v ceneno disco kroglo.

Bo Taylor Swift v prihodnje še upoštevala nasvete osebnega stilista ali se bo na očitke kritikov le požvižgala in uživala sadove svoje slave?

Fotografije: marieclaire.com, telegraph.co.uk