Jannifer Aniston praznuje – pri 50 je super mladostna!

Danes praznuje 50. rojstni dan – vse najboljše Jen!

Kar zadeva kariero, je Jennifer Aniston nedvomno vzor številnim dekletom in ženskam po vsem svetu, medtem ko je v zasebnem življenju po mnenju mnogih nekoliko nesrečna. Razšla se je z Bradom Pittom in Justinom Therouxom, pa tudi družine si ni ustvarila. Ne glede na to je Jennifer srečna in se ne zmeni za zlobne jezike. Obstaja ogromno razlogov zakaj jo tudi mi obožujemo. No, nekaj ključnih smo se odločili kar zapisati.

1. Sledila je svojim sanjam in postala mega uspešna igralka.

Če bi poslušala svojega očeta, nikoli ne bi postala igralka, temveč odvetnica. Na veselje in srečo vseh nas in nje same, ga ni poslušala in postala je ena najuspešnejšim igralk vseh časov. Med zvezde jo je izstrelila vloge Rachel Green v kultni komični seriji Prijatelji. Na serijo je zaslužila kar milijon ameriških dolarjev.

2. Od nikogar ni odvisna, saj je za vse zaslužna sama.

Vse kar je v življenju dosegla, je dosegla sama. Zgradila si je noro uspešno kariero, odlično dela, ima prekrasen dom in vedno se ”briga zase”. Njeno bogastvo je po neuradnih informacijah ocenjeno na 170 milijonov funtov. Je čudovit dokaz, da ženska za preživetje ne potrebuje moškega niti otrok, da bi bila srečna.

View this post on Instagram

“Be a girl with a Mind, A woman with an Attitude, and a lady with a Class.” 😇

A post shared by Jennifer Aniston Fans (@jenniferanistononline) on

3. Njen videz je fantastičen že polna tri desetletja.

Jenny je preprosto prekrasna. Veliko da na svoj videz, ob tem pa je videti naravno. Vsak dan se ukvarja s športom in pazi, da se zdravo prehranjuje. Oblači se v preproste kombinacije in ne sledi trendom, kljub temu nas na rdeči preprogi vselej preseneti in pusti brez sape. Kar pa zadeva njeno pričesko, je vsa leta enaka. Postala je njen zaščitni znak, mnoge ženske pa si želijo, da bi imele prav takšno kot ona.

4. Ima veliko prijateljev.

Mnogi mislijo, da je osamljena, ker je samska. Vsi se motijo. Jennifer ima velik krog prijateljev s katerimi preživi veliko časa. Njena najboljša prijateljica je Courteney Cox, ki je v seriji Prijatelji igrala Monico Geller – Rachelino najboljšo prijateljico. Pretekli vikend je praznovala 50. rojstni dan, na katerem se je trlo njenih prijateljev, med njimi je bil tudi njen nekdanji soprog Brad Pitt.

5. Je zelo preprosta in običajna, kar svetuje vsem ženskam.

”Pod glamurjem, ličili in sijajnimi oblačili je običajna ženska, ki ji je uspelo uresničiti sanje in dela v izjemnem poslu. Videla sem že mnogo mladih deklet, ki slepo sledijo znanim osebnostim in želijo biti ko oni. Trudijo se biti popolne, vzdrževati popolno telo in ten. Ne zavedajo pa se, da za popolnimi telesi stoji vojska oblikovalcev, vizažistov, photoshop… Njihovo pojmovanje lepote je popačeno. Verjemite, da ni nič dobrega v tem, če ste videti dobro in razmišljate le o tem. Morali bi biti brezbrižni. Morali bi se imeti radi takšne kot ste – brez ličil, svoj odsev v ogledalu in z nasmeškom sprejeti vse nepomembne nepravilnosti. Pomislite, kako vas bo nekdo imel rad, če sami sebe ne marate? Najpomembnejše in ključno je, da se naučite imeti radi sebe, kakršni smo, in ne takšne, kakršni naj bi morali biti po merilih ostalega sveta. Vse kar potrebujete je dobro srce in sočutje do drugih ljudi. Upam, da boste moje sporočilo delili z ostalimi in pokazali, da je notranja lepota pomembnejša od zunanje.”, je lani, na 49. rojstni dan, zapisala Jen.

View this post on Instagram

“Behind the glamour, behind the make up, behind all those flashy clothes, there’s an ordinary girl who just happens to have an extra ordinary job. I have seen young girls follow celebrities and try to be one of them. They try to attain perfection, have the perfect body, perfect skin tone. They aren’t fully aware of the fact that behind the looks there are a lot of designers, make up artists, and photoshop/video editing. Their whole sense of beauty is flawed. There is no good to looking good if you are conscious all the time about how you look. You should be care free. Love the real you. The way you are so that even if you are without makeup, you can look into the mirror and with a big smile embrace your imperfections. Just imagine if you don’t even love yourself how do you expect anyone to love you. So first and foremost learn to love yourself by being who you are and not what the world wants you to be. All you need to do is have a great heart and be compassionate towards others. I hope you spread the message and let the world know that you value inner beauty more than the outer appearance.”

A post shared by Jennifer Aniston Fans (@jenniferanistononline) on

View this post on Instagram

Love these ladies 💕Celebrated this beauty last night ✨Happy Bday JA! We all love you sooo!

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

Foto: Instagram, Pinterest