Izognite se gnečam: Izberite darila kar iz naslonjača

Tukaj je nekaj predlogov za simpatična ter uporabna darilca, ki jih lahko kupite kar iz domačega naslonjača!

Tudi vi spadate med tiste junake, ki božična darila nakupujejo zadnje dni pred prazniki. Potem vam je verjetno poznana situacija, ko pred nakupovalnimi središči iščete parkirna mesta, čakate na blagajnah, se pritožujete nad gnečami v trgovinah ter hkrati obupujete, ker niti ne veste kaj točno izbrati.

Tokrat vam bomo priskočili na pomoč. Pripravili smo nekaj predlogov za simpatična ter uporabna darilca, ki jih lahko kupite kar iz domačega naslonjača:

Aromaterapevtske zapestnice: Oblikovane in ročno izdelane v Sloveniji iz poldragih kamnov, ter vulkanskih lava kamnov na katere lahko nanesete eterično olje in poskrbite še za aromatično razvajanje; od 14 eur 

Aromaterapevtski obesek za ključ: simpatično, skromno in uporabno darilo; 4,70 eur

Roll – on s poldragimi kamenčki: podarite nekaj drugačnega in uporabnega; 4,50 eur

Anti-aging serum za obraz: edinstveni serum, kjer je v vsaki kapljici izbrana kombinacija izvlečkov semen in ujeta v popolnem serumu za obraz. Lahko bi rekli – hrana za kožo, znana po svojih posebnih sposobnostih za negovanje in mehčanje kože, obnavljanje naravnega sijaja in mladosti; 29,90 eur

Maslo za telo Lavender Dream: puhasto maslo, ki ga koža zlahka absorbira, sprošča mišice in dušo; 15,90 eur

Mazilo za ustnice Hot kiss: mazilo, ki poveča volumen ustnic. Poskrbite, da bodo vaše ustnice bolj polne; 6,90 eur

Kaj pravite? Nakit in naravna kozmetika… Darila s katerimi nikakor ne zgrešite! Pobrskajte še malo med pestro izbiro artiklov, ki jih ponujata naturakozmetika.si in lava-aroma.si. Vsekakor se najde še marsikaj uporabnega in zanimivega.

Pa veselo obdarovanje vam želim!