Inteligentne in najbolj nerazumljene v zodiaku

Šarmantne, odločne in samo na videz hladne ženske, so rojene v tem astrološkem znamenju.

Predane, iznajdljive, preudarne, skromne, zadržane in natančne – vse to ženske, rojene v znamenju device. Device veljajo za tihe in hladne, vendar pod površino skrivajo močna čustva, ki pa jih ves čas držijo pod nadzorom. Ker želijo prikriti svojo občutljivo naravo, lahko delujejo, kot da jim ni mar za občutke drugih, a to ne drži. Zaradi tega so velikokrat napačno razumljene.

Premorejo veliko energije, so zelo osredotočene na to kar počnejo, ljudi pa prepričajo s svojim znanjem in razgledanostjo. Za njih velja rek, da je najprivlačnejši del vsake ženske njen um. Veljajo za prave intelektualke med astrološkimi znamenji in njihovim pronicljivim mislim je vredno prisluhniti. Ne prepuščajo se sanjarjenju, ampak stojijo z nogami čvrsto na tleh. Ves čas se trudijo biti boljše in podobno visoke standarde kot do sebe, imajo tudi od drugih.

Device so lahko povsem srečne tudi same. Ne iščejo samo pravega, ampak kar popolnega moškega, zato njihovi ljubezenski ideali ostanejo velikokrat neuresničeni. Partnerja vedno izberejo po zelo tehtnem premisleku in ko se končno spustijo v zvezo, so izjemno predane in zveste. Pri moških najbolj cenijo inteligenco, izobrazbo, poslovno uspešnost, prijaznost, doslednost in praktičnost. V ljubezni so jim pomembne navidezne malenkosti, ki jim mnogi sploh ne posvečajo posebne pozornosti.

Device so perfekcionistke na vseh področjih. Vsaka stvar mora biti na svojem mestu, ničesar ne prepuščajo naključju in tako je tudi pri modi. Veliko časa se zadržujejo pred ogledalom, kjer ogromno pozornosti namenijo tudi najmanjšim detajlom. Odlikuje jih prefinjen stil, obožujejo brezčasne kose. Ne marajo izletov v neznano, ampak izbirajo preproste, praktične in prilagodljive obleke.

Obdobje: 23. avgust – 22. september

Lastnosti: šarmantne, odločne, perfekcionistke, preudarne

Prednosti: dobro organizirane, lojalne, marljive

Slabosti: pretirano kritične, dlakocepske

Ujemanje z drugimi znamenji: škorpijon, kozorog, ribi, bik, rak

Slavne device: Blake Lively, Beyonce, Pippa Midleton, Cameron Diaz, Salma Hayek, Pink

Foto: Getty