IKEA z navdihi za šik balkone in terase

Subtilni barvni odtenki, nevpadljivi materiali in ogromno naravnega, cvetličnega dekorja.

Spomladanski navdihi za šik balkončke in domače terase. IKEA skriva krasne ideje!

Ker se vsi strinjamo, da ni lepšega, kot preživeti zgodnje sveže jutro ali sončen popoldan na domačem balkonu ali urejeni terasi s šik vrtno garnituro.

Vse kar potrebujemo in česar se v tem trenutku najbolj veselimo, so vpadljivi sončni žarki, ki nas bodo v naslednjih dneh božali po licih medtem, ko si bomo ukradli 5 minut časa za jutranjo kavo ali popoldanski čaj v zavetju mini balkončka ali skrite terase. In prav zaradi slednjih kotičkov nam ni treba loviti nekaj svežega zraka izven domačih ”skrivalnic”, saj lahko tudi tukaj doživimo svoj mir in se sprostimo po napornem dnevu. Pa vendar, martinčkanje na soncu je mnogo prijetnejše, če je prostor, kjer preživimo prosti čas, urejen in lep, ter obogaten z nekaj majhnimi dodatki, ki sledijo našemu okusu in sodobnim trendom opremljanja balkonov in teras.

Tokrat smo poiskali navdih za spomladansko preureditev domače terase in balkona kar pri Ikei, ki preprosto nikoli ne razočara s svojimi preprostimi, a čudovitimi rešitvami, z nekaj majhnimi spremembami pa lahko svoj zunanji kotiček spremenite v popolno vrtno oazo.

Naj vas vodijo naravni in nevpadljivi materiali ter umirjeni, subtilni barvni odtenki, ki ne zasenčijo cvetenja prvih letošnjih cvetlic.