Idilična hiška ob Blejskem jezeru

Lahko jo tudi najamete.

Na priljubljenem portalu za oddajo nepremičnin Airbnb lahko v zadnjem času najdemo tudi vse več zanimivih slovenskih domovanj, saj veliko popotnikov raje biva v zasebnih nastanitvah kot v hotelskih sobah. Poleg ugodnejše cene, takšne nastanitve dajejo večji občutek domačnosti in sproščenosti, gostje pa so v tesnejšem stiku z lokalnim okoljem. Lep primer je tudi prikupna hiša Gabrijel, ki se nahaja na mirni lokaciji sredi neokrnjene narave, le nekaj metrov stran od slikovitega Blejskega jezera.

Prikupna hiška za štiri osebe premore kopalnico, spalnico, miniaturno kuhinjo in lepo teraso s čudovitim razgledom na okoliško naravo. Notranjost tega 35 kvadratov velikega domovanja, ki očara s svojo domačnostjo in rustikalnim pridihom, je opremljena z ročno izdelanim pohištvom.

Le 50 metrov stran od hiške se nahaja glamurozno turistično eko naselje Garden Village Bled, po vsega dveh minutah sprehoda skozi gozdno pot pa pridete do naravnega kopališča ob Blejskem jezeru. Tukaj si res ni težko predstavljati prijetnega vikend oddiha v dvoje, kaj pravite?

Foto: Airbnb