Hostel v Rimu za sladkosnede ljubitelje umetnosti

The RomeHello - najšarmantnejši hostel v Italiji, ki ga je vredno obiskati.

Če v kratkem načrtujete izlet v Rim, smo odkrili najbolj ”kul” hostel, kjer lahko po ugodni ceni uživate v privlačnem ambientu, ki bo posebej navdušil vse ljubitelje ulične umetnosti.

Cenovno ugoden RomeHello privablja s svojim slikovitim interierjem, kjer boste našli stenske poslikave in grafike umetniških del svetovno znanih uličnih umetnikov.

Lorenzo Busi, Italijan, ki je glavni krivec za odprtje privlačnega RomeHello hostla, je navdih za odštekan interier našel tekom številnih potovanj, kjer pa je tudi spoznal veliko zanimivih ljudi, ki so ob obisku Rima zmeraj spraševali za predloge prenočitve in voila!, nastal je eden najzanimivejših hostlov v Evropi.

Lorenzo se ni opiral zgolj na idejo o cenovno ugodnem prenočišču, temveč tudi o modernem in zanimivem doživetju, ki ga lahko ponudi izredno premišljena notranjost in zanimiva oprema. In umetnost je imela pri njegovih odločitvah največjo težo, zato vse prostore hostla krasijo dela Addija Fernandeza (Mehika), Jeremyja Schiava (Francija), Dima Fatuma (Ukrajina), Ale Mortoza (Italija), HNRXa (Avstrija) in mnogih drugih uličnih umetnikov, ki so umetniškim navdušencem dobro znani. Poleg izčrpne umetniške notranjosti RomeHello pa pustijo vtis tudi organizirani družabni dogodki – koncerti, kulinarični tečaji in tekmovanja v ping-pongu, svoj kos potice pa so deležni tudi vsi sladkosnedi turisti, ki si grižljaje krušnih in sladkih dobrot lahko privoščijo v šarmantni pekarni znotraj hostla, kjer strežejo najslastnejše italijanske specialitete.

Najšarmantnejši prostor v Rimu, ki ga je vredno obiskati že zaradi modernega umetniškega interierja in prave italijanske pekarne.