Horoskop: Štiri znamenja, ki vedno zamujajo

Vas morajo vaši prijatelji vedno čakati ali je situacija obratna?

Nekateri ljudje preprosto vedno zamujajo. Vseeno je kje in kdaj so dogovorjeni, vedno zamujajo. To seveda razjezi tiste, ki jih vselej čakajo in zdi se, da si zamudniki preprosto ne morejo pomagati. So neorganizirani, ne znajo oceniti koliko časa potrebujejo za nekaj ali pa so tako brezbrižni, da jim ni mar, da jih nekdo čaka? Morda pa je njihova netočnost povezana z znakom, v katerem so se rodili…

via GIPHY

Lev

Levi vedno zamujajo, vendar ne namenoma. Ljudje, rojeni v znaku Leva, se odločeni, da bodo šli pravočasno od doma, vendar jim to preprosto nikoli ne uspe. Pred odhodom namreč vedno najdejo še kakšno malenkost, ki jo morajo postoriti.

Dvojček

Ko so v dobri družbi, dvojčki pogosto pozabljajo na čas. Pogosto se dogaja, da pozabijo pogledati na uro in prepozno opazijo, da bi mogli biti nekje že pred pol ure.

Oven

Pri osebah rojenih v znamenju Ovna je koledar vedno natrpan z opravili. Zaradi tega se jim neprestano dogaja, da se termini prekrivajo in se jim vedno mudi. In zaradi tega lahko vedno pričakujete, da bodo malo zamudili.

Rak

Tudi Raki vedno zamujajo. Za razliko od Ovnov, si osebe rojene v znaku Raka ne zapisujejo v koledar. Na žalost se prepozno spomnijo, da so se kaj dogovorili, ker na to enostavno pozabijo. Pogosto se jim zato zgodi, da zamudijo tudi na še tako pomembne stvari.

Foto: Pinterest, Thinkstock