Horoskop razkriva kam potovati v 2017

Izberite popotniško destinacijo, ki najbolj ustreza vašemu astrološkemu znaku.

Iščete svojo idealno popotniško destinacijo v letu 2017? Takšno, ki bo v skladu z vašim značajem? Morda vam pri tem lahko pomagajo zvezde. Preverite, katere so idealne popotniške destinacije za vsak astrološki znak!

Oven

Energični ovni so pustolovci po duši. Bolj kot brezskrbno lenarjenje na plaži, jim ustrezajo aktivne počitnice na prostem, raziskovanje novih kotičkov sveta in spoznavanje lokalne kulinarike. Vedno so pripravljeni na nove izkušnje. Kenija (safari), Avstralija, Nova Zelandija, Havaji in Machu Picchu so zato prava izbira za ovne.

Bik

Biki so romantične duše, ki imajo tudi na potovanjih radi udobje s pridihom luksuza. Zanima jih kultura, preden se odpravijo na pot pa naredijo skrben načrt, saj na počitnicah ne želijo nobenih neprijetnih presenečenj. Italija (zlasti Toskana in Amalfijska obala), Granada, Praga in Sejšeli so idealne destinacije za bike.

Dvojčka

Komunikativni dvojčki imajo radi vrvež velikih mest s pestrim nočnim življenjem. Hitro jim postane dolgčas, zato so njihove idealne destinacije velika svetovna mesta, ki nikoli ne spijo. V Londonu, Berlinu, New Yorku ali Hong Kongu se bodo dvojčki počutili kot doma.

Rak

Raki neradi zapustijo domače ognjišče, ko pa se že odpravijo na potovanje, so radi v bližini vode. So tudi ljubitelji zgodovine, kulture in gastronomije, zato se zdijo Hrvaška, Portugalska ali Grčija njihove popolne destinacije.

Lev

Levi so ljubitelji prestiža, glamurja in umetnosti. Hitro se prilagodijo novemu okolju in poleg kulturnih znamenitosti, bodo veliko časa na svojem potovanju namenili tudi nakupovanju. Monako, Pariz, London, Las Vegas in Bora Bora so njihove sanjske destinacije.

Devica

Po naravi radovedne device, se na potovanju obnašajo kot prave raziskovalke, saj jih zanimajo vse podrobnosti določenega kraja. Na potovanje se skrbno pripravijo, rade obiščejo manj znane lokacije, pri tem pa imajo v mislih tudi čistočo in zdravo hrano. Švica, Francija, München ali Tokio so prava izbira za device.

Tehtnica

Čutne tehtnice rade potujejo v družbi. So sentimentalni popotniki, ki se zaljubijo v določen kraj in se potem vedno znova vračajo nazaj. Obožujejo kulturo, umetnost, gledališča in muzeje. Rim, Dunaj, Barcelona, Buenos Aires in Kalifornija so idealne destinacije.

Škorpijon

Strastni škorpijoni so pravi avanturisti, ki na potovanjih iščejo vedno nove izkušnje. Radi raziskujejo bolj eksotične kraje, ki jim predstavljajo izziv. Top destinacije:  Rio de Janeiro, Casablanca, Moskva in Tajska.

Strelec

Vedno optimistični strelci naravnost obožujejo potovanja, saj jih napolnijo z novo energijo. Ne le končni cilj, že sama pot do tja, je za njih avantura, v kateri nadvse uživajo. Španija, Egipt, Kambodža in Tanzanija bodo potešile avanturistični duh strelcev.

Kozorog

Ambiciozni in delovni kozorogi stežka najdejo prosti čas za potovanja, a ko se odpravijo na počitnice, znajo uživati. So praktični, disciplinirani in dobro organizirani popotniki. Toskana, Dunaj, San Francisco, Montreal, so prava izbira za kozoroge.

Vodnar

Vodnarji so ljudje odprtega duha, ki se radi družijo in izkušajo nove stvari. Radi imajo naravo, skrbi jih ekologija in obožujejo vodo, zato so Norveška, Nova Zelandija in Južna Afrika, nekatere od njihovih najljubših destinacij.

Ribi

Čutne, intuitivne in nekoliko zasanjane ribe, na svojih potovanjih rade pobegnejo pred realnostjo in se lotijo raziskovanja novih krajev na sebi svojstven način. Marakeš (Maroko), Bali in Filipini, bodo v ribah prebudili vse čute.

Foto: getty