Horoskop: pari, ki si niso usojeni

Zveze med astrološkimi znaki, ki se ne bodo končale dobro.

Če gre verjeti astrologom, potem zveze med naslednjimi znaki v zodiaku nimajo ravno svetle prihodnosti. Preverite, katerih 15 parov živalskega kroga si v ljubezni preprosto ni usojenih.

Dvojčka in devica

Dvojčki so znani po svojem razigranem in nonšalantnem značaju, medtem ko imajo device zelo resen in zrel odnos do življenja. Ta dva astrološka znaka sta si po naravi tako zelo različna, da zveza med njima preprosto ne deluje.

Oven in bik

Ovni imajo močno voljo, za bike pa velja, da so trmasti. Oboji zato trdno vztrajajo pri svojem in niso pripravljeni popustiti niti za milimeter. Ko oven spozna, da je njuna zgodba končana, želi čim bolj neopazno zapustiti zvezo, medtem ko bik trmasto zahteva pojasnilo, zakaj je do tega prišlo.

Rak in oven

Ovni imajo pravo čustveno klavstrofobijo in ne marajo občutka, da jih partner duši v odnosu. Raki so po drugi strani znani po tem, da partnerju ne pustijo ravno veliko svobode v razmerju. Gre za popoln primer nasprotij, ki se nikakor ne privlačijo. Oven bo skušal iz take zveze čim prej pobegniti na »svobodo«.

Kozorog in oven

Kaj dobite, ko v sobo postavite dve osebi, obsedeni s kontrolo? Kaos. In prav to se bo zgodilo v zvezi med kozorogom in ovnom. Oba imata namreč silno potrebo po nadzoru, zato ves čas držita partnerja čvrsto na vajetih. Oba najbolj sovražita situacije, ko imata občutek, da so stvari ušle izpod nadzora.

Kozorog in tehtnica

Tehtnice so po naravi umetniške duše, polne strasti, medtem ko so kozorogi pedantna in zelo premišljena bitja. Kozorogi so zato za tehtnice precej dolgočasne osebe, brez potrebne življenjske energije. Kozorogi pa tehtnice doživljajo kot slabo organizirana in neracionalna bitja. Možnosti za njuno dolgo in srečno ljubezen so zato minimalne.

Strelec in ribi

Ribe so zelo občutljiva bitja, ki jih lahko prizadene že na videz nepomembna stvar, medtem ko so strelci zelo strastni in razuzdani avanturisti. Njihova brezbrižnost se zagotovo ne ujema z ranljivostjo rib, zato si preprosto nista usojena.

Strelec in devica

Ne eden ne drugi se v razmerju v resnici ne želita obvezati. Strelci so poleg tega za pedantne device po naravi preveč sproščeni in razuzdani.

Rak in dvojčka

Ta dva astrološka znaka preprosto nimata skupnih tem za razgovor. Komunikacije med njima praktično ni in vsi vemo, kako zelo pomembno je v partnerskem odnosu dobro sporazumevanje.

Rak in lev

Raki veljajo za iskrena, poštena in zrela bitja, medtem ko levi zelo težko prenašajo kritiko na svoj račun. Ko se začne rak v svojem značilnem slogu, brez dlake na jeziku, pritoževati nad levom, potem je to začetek konca njunega razmerja.

Devica in oven

Devica vedno pristopa k stvarem razumsko, metodično in dobro premišljeno. Podoben mentalni pristop imajo tudi ovni, ki pa želijo imeti poleg tega tudi popoln nadzor nad vsako situacijo. Ko njuna svetova trčita skupaj, lahko pričakujete prerekanje, ki bo skoraj zagotovo pripeljalo do razhoda.

Vodnar in bik

Vodnarji želijo imeti ob sebi nekoga, ki jim bo ves čas v oporo in bo skrbel za njih, za bike pa je to znak šibkosti, zato ne morejo spoštovati nekoga, ki je preveč odvisen od drugih. Poleg tega veljajo vodnarji za boemske duše, ki se požvižgajo na družbene norme, medtem ko so biki veliko bolj konservativna bitja, ob katerih se začnejo vodnarji v zvezi kmalu dušiti.

Škorpijon in vodnar

Škorpijoni so zelo čustvena bitja, vodnarji pa ne. Zaradi tega osnovnega neravnovesja, je razmerje med njima zelo težavno.

Lev in škorpijon

Če je lev lačen komplimentov, potem jih od škorpijona pričakuje zaman. Prej lahko pričakuje zbadanje, česar pa lev ne prenaša. Lev mora v odnosu čutiti, da ga partner ceni. Poleg tega se lev zaveda, da je šarmanten in privlačen, kar pa po naravi ljubosumnemu škorpijonu nikakor ni všeč.

Dvojčka in kozorog

Ko se dvojček, ki ljubi zabave, druženja in je poln življenja, združi s kozorogom, ki je znan kot deloholik in rad vse podrobno načrtuje, je to recept za katastrofo. Kozorogi preprosto niso spontani in to bo začelo dvojčka slej ko prej motiti.

Dvojčka in ribi

Dvojčki so muhasta bitja, ki v življenju težko sprejemajo čvrste odločitve. Raje počakajo, da vidijo, kam bo zapihal veter. Za ribe je po drugi strani znano, da najbolj zacvetijo takrat, ko je njihova partnerska zveza že zelo resna in globoka. Zato obstaja velika verjetnost, da se ta dva znaka med seboj ne bosta ujela.