Horoskop: Kam potovati v 2018

Odkrijete naj destinacije za vsako astrološko znamenje v letu 2018!

Naš čudoviti modri planet ponuja nešteto možnosti za nepozabna potovanja. In ker je pravo destinacijo v morju neštetih možnosti včasih težko izbrati, se po pomoč lahko obrnemo tudi k zvezdam. Astrologija pravi, da so to najboljše destinacije za vsak astrološki znak v letu 2018.

OVEN

Energični in neodvisni ovni se ne bodo zadovoljili zgolj z brezskrbnim poležavanjem na plaži ali ob bazenu, ampak bodo iskali vedno nova razburljiva doživetja.

Destinacije: Rim, Barcelona, Lizbona

BIK

Dobrosrčni, romantični in vedno zanesljivi biki, imajo izdelan čut za lepe stvari s pridihom prestiža. Pariz se zdi prava izbira za potovanje v letu 2018.

Destinacije: Pariz, Praga, otok Paros (Grčija)

DVOJČKA

Dvojčki so znani po tem, da radi raziskujejo vedno nove stvari in se znajo dobro prilagoditi novim izzivom. Vendar jim tudi hitro postane dolgčas, zato potrebujejo aktivne počitnice. Pohajkovanje po velikih evropskih prestolnicah ali pa potep po dalmatinskih otokih, bo v 2018 prava izbira za dvojčke.

Destinacije: London, Berlin, hrvaški otoki

RAK

Počitnice v družbi najboljših prijateljev ali družine so tisto, o čemer sanjajo tenkočutni raki. Oddih ob katerem izmed slikovitih italijanskih ali švicarskih jezer, bo za rake zagotovo nepozabno doživetje.

Destinacije: jezero Como, Luzern, Maldivi

LEV

Levi želijo biti vedno v središču dogajanja, zato bodo poiskali destinacije z najboljšimi zabavami.

Destinacije: Ibiza, New York, Rio De Janeiro

DEVICA

Device se na svoje potovanje zelo dobro pripravijo in pot skrbno načrtujejo do najmanjše podrobnosti. Obožujejo šarmantna zgodovinska mesta z bogato kulturo.

Destinacije: južna Italija (Alberobello), Istanbul, Marakeš

TEHTNICA

Tehtnice si v skladu s svojim značajem želijo bolj umirjenih počitnic, zato iščejo romantične in šarmantne kotičke. Kaj pravite na doživetje Provanse ob neskončnih poljih sivke, ali pa na potepanje po slikovitih gričih romantične Toskane?

Destinacije: Provansa, Toskana, Dunaj

ŠKORPIJON

Iznajdljivi in samostojni škorpijoni imajo radi nove izzive, vendar želijo držati vajeti ves čas čvrsto v svojih rokah. Njihov idealen dopust je sredi idilične narave, kjer se lahko popolnoma odklopijo od vsakodnevnega vrveža.

Destinacije: Burano, Tajska, Islandija

STRELEC

Drzni strelci so vedno odprti za pridobivanje novih znanj in izkušenj, zato je dolgčas največja grožnja njihovi pustolovski naravi. Redko obiščejo isti kraj dvakrat.

Destinacije: južna Islandija, Azori, Norveška

KOZOROG

Ambiciozni, resni in vedno aktivni kozorogi si želijo zabavnih počitnic v krogu najbližjih, kjer bodo lahko vsaj za nekaj časa pozabili na vsakdanje skrbi in stresno delo. Oddih na katerem izmed grških otokov, ali pa raziskovanje ekstravagantnega Dubaja – to je prava izbira v letu 2018 za kozoroge.

Destinacije: Paxos (Grčija), Dubaj, San Francisco

VODNAR

Samosvoji, inteligentni in v vseh pogledih edinstveni vodnarji, si v življenju ne pustijo soliti pameti. Tudi takrat ne, ko gre za izbiro počitniške destinacije.

Destinacije: Algarve (Portugalska), Finska, Marakeš (Maroko)

RIBI

Čutne in romantično zasanjane ribe sanjajo o pobegu v odročne in po možnosti tople kraje, kjer ne sme manjkati vode, naravnih lepot in bogate kulturne ponudbe.

Destinacije: Bali, Fidži, Benetke

Foto: Getty