Horoskop: Kakšno žensko v resnici iščejo moški

Glede na astrološko znamenje.

Še preden se boste spustile v novo ljubezensko avanturo, lahko v naslednjih vrsticah spoznate, kakšno žensko v resnici iščejo moški, glede na svoje astrološko znamenje.

Oven

Ovni imajo visok libido, zato jim je seks zelo pomemben v zvezi. Njihov moto se glasi »od besed k dejanjem«, zato ne iščejo preveč nežnih in romantičnih partnerk, ampak dinamične in strastne ženske, podobne njim. Po duši so osvajalci in v trenutku, ko zagledajo svoj »plen«, se jim zaiskrijo oči. Kot prave lovce jih privlačijo težko osvojljive ženske, ki se jim stalno izmikajo. Seveda pod pogojem, da to izmikanje ne traja predolgo, saj lahko oven v nasprotnem primeru od prevelike želje »pregori«.

Bik

Preudarni biki se ne spuščajo brezglavo v razmerja, ampak žensko, ki jim je všeč, osvajajo potrpežljivo in z veliko modrosti. Privlačijo jih mirne in stabilne ženske, bežijo pa od tistih, ki so preveč spogledljive in nezanesljive. V ljubezni iščejo zlasti varnost in zavetje, zato jim je pomembno, da imajo ob sebi zvesto partnerko, od katere dobijo dovolj pozornosti.

Dvojčka

Dvojčki so prebrisani osvajalci z veliko šarma, ki znajo ugajati nežnejšemu spolu. Privlačijo jih nekoliko skrivnostne ženske, saj uživajo v počasnem odkrivanju njenih lastnosti. Prav tako iščejo komunikativne ženske z dobrim smislom za humor, saj tudi sami veljajo za zgovorne ljudi, ki uživajo v dobri družbi.

Rak

Moški v znamenju raka so občutljive in intuitivne osebe, zato znajo dobro prebrati ženske namere in zlahka sledijo njihovim potrebam. Veljajo za dobre ljubimce, ki bodo storili vse, da se bo partnerka z njimi počutila kot ženska v pravem pomenu te besede. Radi imajo varnost in toplino doma, zato iščejo ženske, s katerimi si bodo lahko ustvarili družino. Obožujejo nežne, ljubeče in skrbne ženske.

Lev

Levi so strastni in veliki osvajalci ženskih src z dobrim smislom za humor. Prav zato jih imajo ženske rade. Privlačijo jih urejena, samozavestna in ambiciozna dekleta. Ob sebi želijo partnerko s katero se bodo ponosno pojavili v družbi.

Devica

Vedno nekoliko zadržani moški tega astrološkega znaka, so znani po tem, da ne kažejo radi svojih pravih čustev. Vedno igrajo na varno in varnost iščejo tudi v odnosih. Devica ni moški za flirte in avanture za eno noč, ampak išče inteligentno in zrelo žensko za stabilno zvezo. Privlačijo jih prizadevne in ambiciozne ženske, ne marajo pa burnih odnosov, kjer se vse dogaja hkrati.

Tehtnica

Moški rojeni v znaku tehtnice veljajo za največje šarmerje zodiaka. Zapeljevanje imajo v krvi in njihov šarm je usoden za številne ženske. Pri lepšem spolu ne prenašajo ljubosumja in posesivnosti. Radi gredo ven in se družijo s prijatelji, to pa pričakujejo tudi od svoje drage. Obožujejo družabne in komunikativne ženske, ki se ne bojijo sprememb in jim nudijo dovolj svobode v zvezi.

Škorpijon

Škorpijoni so kralji erosa in okrog njih se kar iskri od seksualne energije. Nič čudnega torej, da jih privlačijo čutne in seksi ženske z močnim libidom, ki med rjuhami rade eksperimentirajo. V postelji imajo en sam cilj – prejemati in nuditi kar največji užitek.

Strelec

Optimistični in vedno veseli strelci so spontani ter odprti. Ko zagledajo dekle, ki jim je všeč, k njej pristopijo brez veliko oklevanja. Privlačijo jih atraktivne ženske športnega duha, ki (tako kot oni) uživajo v divjih zabavah in potovanjih. Všeč so jim inteligentne in pustolovne ženske, od katerih se lahko naučijo nekaj novega.

Kozorog

Kozorogi so stabilni in zanesljivi moški, ki v ljubezni iščejo globoka in trajna čustva ter predvsem varnost. Veljajo za nekoliko zadržane, toda ko enkrat odprejo srce so neustavljivi. Zapeljujejo tiho in previdno, saj jih je strah zavrnitve. Privlačijo jih ambiciozne in marljive ženske z razvito poslovno žilico. Prezirajo nezvestobo in prevara je stvar, ki se je najbolj bojijo.

Vodnar

Moški rojeni v znamenju vodnarja so vedno zanimivi in edinstveni. Njihova toplina, skrb za druge in prijateljski nastop so prava vaba za ženske. S spontanimi in optimističnimi vodnarji ni nikoli dolgočas. So idealni partnerji za razgledane, odprte in spontane ženske, ki ljubijo svobodo in niso nagnjene k ljubosumju.

Ribi

Moški rojeni v znamenju ribe slovijo kot čutne, romantične osebe z veliko domišljije. Njihova idealna ženska je nežna in razumevajoča. Privlačijo jih karakterno močne ženske, ob katerih se bodo počutili varne. Svojim partnerkam pogosto prepustijo glavno besedo v odnosu. V postelji radi eksperimentirajo, vendar bodo to le redko na glas priznali.

Foto: thestyleograph