Hišice na vodi– izjemno počitniško doživetje

"Hišica po morju plava, na njej lahko uživate, oj le naprej, oj le naprej, do brezkončnih spominov mej!"

Ste kdaj sanjarili o prav posebnem “navtičnem” doživetju? Predstavljamo vam rešitev – luksuzne plavajoče hišice na slovenski obali. Romantične hišice dobesedno plavajo na vodi, zato zagotavljajo pridih romantike, zabave ali zgolj oazo miru. Morske lepotice s svojo očarljivostjo pišejo trenutke polne doživetij, iskrivih zgodb in pisanih spominov. Edinstvena počitniška plovila se nahajajo v Marini Portorož, v okolici, ki je priljubljena za pohodništvo, potaplanje, kolesarjenje, ribolov in jadranje.

Hišice so zgrajene v dveh nadstropjih. Spodnji bivalni del ima površino 32 m2 in ponuja dve spalnici, dnevni prostor s kuhinjo, kopalnico, ter manjšo teraso s sedežno garnituro. V gornji etaži pa se bohoti čudovita, osupljiva terasa površine kar 40m2, ki nedvomno velja za srce in ponos morskih lepotic.

Na izbiro sta dve različni strešni terasi – takšna z malo več prostora za zabavo, kulinarične užitke in druženje – (terasa opremljana z veliko jedilno mizo, udobnim “zofa” kotičkom in ležalnikoma za sončenje), ter druga različica, ki ponuja malo več romantike, saj je terasa dodatno opremljena še z lastno masažno kadjo – “jacuzzijem”. Vse hišice imajo tudi privez za manjši čoln ali skuter.

Lahko bi torej rekli – “majhne” hišice, ki ponujajo velike užitke.

Ne odlašajte – prepustite se omamnemu vonju morja, prisluhnite njegovi melodiji, ter začutite njegovo valovanje. Sprostite se in pustite, da vas ujame občutek kot, da ste se znašli na luksuzni jahti sredi morja.

Privoščite si glamurozne, edinstvene in nepozabne počitnice; zaupajte navtičnemu duhu in “odplujte” novim dogodivščinam naproti!

Več o hišicah si lahko ogledate na: https://www.seahouses.si