Hedonistično razvajanje za vse oboževalke 50 odtenkov sive

V Kinu Bežigrad pripravili najdaljšo predigro do vrhunca – premiere Petdesetih odtenkov svobode

Ob prihodu težko pričakovanega sklepnega dejanja erotične sage so v Kinu Bežigrad za najbolj goreče oboževalke pripravili maratonski ogled CELOTNE TRILOGIJE PETDESETIH ODTENKOV. Pretežno žensko občinstvo, ki ga je mestoma popestril tudi kakšen moški predstavnik, je dobrih osem ur uživalo v vseh odtenkih. V sklopu večera hedonizma, ki ga je povezoval Uroš Bitenc, so se tako od 17. do 24. ure na bežigrajskem velikem platnu odvrteli vsi trije deli žgečkljive franšize, nič manj vroče pa ni bilo niti spremljevalno dogajanje. Odmore so popestrili opojni koktajli in peneči mehurčki, sladki in slani grižljaji ter pregrešna darila, pripravljena v sodelovanju s številnimi partnerji dogodka. Nasmejani obrazi in vsesplošno navdušenje so bili jasen pokazatelj uspešnosti večera in želje javnosti po tovrstnih tematskih dogodkih, pri katerih Kino Bežigrad v ospredju postavlja sproščeno druženje in sledi svoji viziji obuditve kino doživetja.

O PETDESETIH ODTENKIH

Filmska trilogija Petdeset odtenkov je upodobitev erotičnih knjižnih uspešnic, ki so postale svetovni fenomen, čeprav so si bralke o njej sprva upale le šepetati. Odkar je serija romanov prispela na prodajne police, je bila prevedena v številne jezike in prodana v več 100 milijonov izvodih tako v tiskani kot tudi v digitalni obliki – kar jo uvršča med najuspešnejše in najhitreje prodajane knjižne serije vseh časov.

Zgodba sledi burnemu razmerju Anastasie Steele s premožnim in uspešnim poslovnežem Christianom Greyem. Neverjetno privlačen, skrivnosten in strah vzbujajoči multimilijonar sprva popolnoma prevzame in zamaje njen nedolžni in naivni svet. Po drugi strani pa tudi Christiana premamita njena lepota in svobodni duh. Spustita se v vroče in strastno razmerje, ki bo v zadnjem delu trilogije dobilo svoj epilog.