Gucci bo od zdaj naprej oblačil tudi hiše in stanovanja!

Ljubitelji italijanske znamke Gucci bodo od septembra naprej preoblekli tudi svoja stanovanja po vzoru eklektičnih modnih trendov.

Pretekli teden je modni svet presenetila sveža novica – Gucci se ponaša z linijo dekorativnih izdelkov za dom! Predstavljamo vam modne dodatke in opremo za dom pod okriljem (pre)drzne modne hiše Gucci. Spoznajte se z Gucci Décor.

Alessandro Michele, ki je trenutni kreativni vodja italijanske modne hiše Gucci, je pretekli teden, 12. julija, oznanil nov podvig modne znamke. Tokrat so svojo znamko vpeljali tudi v notranjo opremo in dekorativne izdelke za dom. Nedvomno linja dekorativnih izdelkov Gucci Décor predstavlja eklektične in barvite stvaritve, ki popolnoma sovpadajo z modo kot jo ustvarja dotična modna hiša.

Gucci Décor izdelki bodo na voljo na spletu že septembra, določene dekorativne dodatke pa boste lahko kupili tudi v nekaterih butikih in trgovinah modne znamke. Kolekcija za dom bo po napovedih vključevala okrasne blazine okrašene z bogatimi vezeninami v obliki divjih in domačih mačk, ki ne manjkajo niti na Gucci plaščih in modnih suknjičih, izbirali boste lahko med številnimi svečami, stoli, okrasnimi tapetami, klubskimi mizicami in razkošnimi okvirji za slike. V oči padejo tudi pladnji z motivom honduraške mlečne kače, keramične skodelice in posodice s cvetlicami in listnatimi motivi ter španske stene z drobnimi vzorci. Po besedah Alessandra je njihova linija izdelkov za dom idealna, da svojemu domu privoščite kar najbolj modno preobleko.

Upravičeno se nam dozdeva, da bomo z začetkom jeseni deležni poplave najbolj šik stanovanj večine modnih blogerk, ki bodo svoja domovanja opremile z vsaj enim Gucci dodatkom iz linije Gucci Décor.