Evo, zakaj so 40+ letnice boljše od mlajših žensk

Zapis moškega zrelih let na spletu: 'Starejši kot sem, bolj spoštujem ženske nad 40 let.'

Po družbenih omrežjih je zaokrožil zapis moškega zrelih let z naslovom »Starejši kot sem, bolj spoštujem ženske nad 40 let«. V njem navaja nekaj svojih razlogov, zakaj bi morali moški v zrelih letih pogledovati za 40+ letnicami, ne pa da se ozirajo za mlajšimi, katerim bi lahko bili že očetje. To so njegovi razlogi, zakaj so ženske po 40. letu privlačnejše od mlajših.

1. Ženska po 40. letu te ne bo prebudila sredi noči, da bi te vprašala o čem razmišljaš. To je preprosto ne zanima.

2. Če 40+ letnica ne želi gledati nogometne tekme, ne bo sedela poleg tebe in se glasno pritoževala. Našla si bo drugo zabavo, ki bo v večini primerov precej bolj vznemirljiva od nogometa.

3. Zrela ženska sebe pozna dovolj dobro, da ve, kdo je, kaj si želi in česa ne v svojem življenju. Redke so ženske po 40. letu, ki se ozirajo na to, kaj si drugi mislijo o njih.

4. Zrela ženska izžareva ponos. Redko ti bo naredila sceno na javnem prostoru, razen v primeru, če si to res zaslužiš. Takrat ne bo oklevala niti za trenutek in ti bo povedala svoje.

5. Ženski, starejši od 40 let, ni potrebno na dolgo in široko razlagati, kje si ga polomil. Ona to že ve. Ženske postanejo z leti jasnovidne.

6. Ženska v teh letih izgleda čudovito z živo rdečo šminko na ustnicah, kar bi težko trdili za večino mlajših deklet. V trenutku, ko moški dobi prve gubice, postanejo 40+ letnice zanj veliko bolj seksapilne od mlajših žensk.

7. Starejše ženske so bolj samozavestne, iskrene in odprte. Ob njih se moškim nikoli ni treba spraševati, pri čem dejansko so. Ko se obnašaš kot idiot, ti bodo one to povedale naravnost v obraz.

Ja, obstaja veliko razlogov, zakaj obožujem ženske, starejše od 40 let. Na žalost pa obratno velikokrat ne velja.

Foto: @lucywilliams