Enostaven način, kako v svojo prehrano vnesti več zelenjave

Namazi, ki očarajo tako vegane kot mesojedce...

Uravnotežena prehrana je pomemben del vsakdana, ki pripomore k dobremu počutju in zdravemu življenju. Pogosto pa nam za pripravo zdravih obrokov primanjkuje časa ali idej. Ampak zdaj obstaja odlična rešitev, kako v svojo prehrano na enostaven način vnesete več zelenjave. Se sliši predobro, da bi bilo res? Argeta, blagovna znamka številka 1 med paštetami v Sloveniji, je predstavila nove zelenjavne namaze, ki v vsakem trenutku omogočajo okusen in zabaven zelenjavni obrok. S tem je v svojo zgodbo o uspehu dodala novo kategorijo, ki razveseljuje tako vegane kot strastne mesojedce, saj vsako prehrano popestrijo z zelenjavo, ki nam je pogosto primanjkuje.

Z ozirom na sodoben način življenja so zelenjavni namazi Argeta skrbno pripravljeni na osnovi čičerke – beljakovinske bombe, ki je osvojila svet – in ne vsebujejo konzervansov, ojačevalcev arome, glutena ali barvil. Kljub temu pa barviti namazi tvorijo mavrico okusa, saj je odtenek prav vsakega namaza neponovljiv, zahvaljujoč naravnim sestavinam. Novo linijo zelenjavnih namazov Argeta sestavlja 5 okusov: humus natur, rdeča pesa in hren, paprika pikant, črne olive in rdeča paprika.

Barviti, zabavni in okusni

Novi zelenjavni namazi Argeta vnašajo več zelenjave v prav vsako prehrano. Tako kot humusi so pripravljeni na osnovi čičerike, ki je polna beljakovin, potrebnih za uravnoteženo prehrano. Namazi vsebujejo samo naravne sestavine in so brez konzervansov, ojačevalcev arome, glutena in barvil. Ravno zato je vsak lonček unikaten, tudi če gre za isti okus in ponuja resnično naravno izkušnjo. Novi zelenjavni namazi Argeta so na voljo v petih barvitih različicah in z nenavadnimi kombinacijami okusov potešijo tudi največje kulinarične razvade. Primarni okus je humus natur, odtenek naravne pristnosti, ki se skriva v okusu čičerike, osnovne sestavine vseh humusov. Neobičajna, a izjemna kombinacija ostrega hrena in sladke rdeče pese preseneča v okusu rdeča pesa in hren, okus paprika pikant pa z nagajivo pikantnim okusom prebudi velik val dobre energije, pa naj bo to ob zajtrku, malici ali večerji. Za razvajene brbončice je še posebej odličen okus črne olive, ki nežno čičeriko izostri s sredozemskim temperamentom aromatičnih črnih oliv, okus rdeča paprika pa vsakemu obroku doda slastno sladko noto.

Privošči si jih z domišljijo

Zelenjavni namazi Argeta so najboljši, če jim dodamo malo domišljije – lahko si jih privoščiš s sveže pečenim kruhom, grisinom, hrustljavim korenčkom ali pa kar s prstom. Načini uživanja v njih so res neomejeni, saj so namazi odličen, hiter in zabaven prigrizek, tako doma kot na poti. Lahko jih uporabiš kot osnovo za zajtrk ali pa dodatek bolj kompleksnim obrokom, kot so na primer tortilja, rižota ali juha. Še posebej zabavni so, če jih pri druženju s prijatelji ali družino ponudiš kot pomako ob narezani zelenjavi in grisinih ter ustvariš osupljivo kulinarično izkušnjo. Nepogrešljivo bodo dopolnili jedilnike vegetarijancev in veganov ter odlično popestrili pripravo mesnih jedi. Prepusti se domišljiji in uživaj v raznolikosti okusov novih zelenjavnih namazov Argeta.

Osvoji nepozabna doživetja!

Novi zelenjavni namazi Argeta bodo v vsakdan vnesli več zabave in postali zanesljiv sopotnik ob hitrem tempu življenja. Odlična družba so lahko tudi pri najbolj nepozabnih doživetjih, na katera te z malo sreče odpeljejo to pomlad. Si si vedno želel/a piknika nad oblaki v zasebnem panoramskem letalu, adrenalinske vožnje s sanjskimi jeklenimi konjički ali spoznati kuharske trike kulinaričnega dua Tejani? Prijavi se na nepozabna doživetja na www.zelenjavni-namazi.si in z malo sreče te v družbi tvojih bližnjih čaka dan, poln vragolij, dobrot in uživaških trenutkov, ki ti bodo za vedno ostali v spominu. Prijave so odprte do 22. februarja 2018, zato pohiti!

In kako jih imaš ti najraje?

Odkrij, kateri namaz bo tvoja ljubezen na prvi okus in deli svojo izkušnjo s prijatelji. #ArgetaLove.